Stötte till Ingrid Carqvist i saken mot Hans Rustad på Document.no

Att söka sanningen kan aldrig vara antisemitiskt.

Och Hans Rustad gör ett fantastiskt jobb med sin blogg för en civiliserad värld. När det väl är sagt låt oss fortsätta.

Här är länken till artikeln i Document.no som föranleder detta inlägg: https://www.document.no/2017/04/28/sverige-ble-om-mulig-et-enda-morkere-sted/

Vi blir alltfler i Sverige som tyr oss till nationalsocialismen för det finns ingen annan kraft för närvarande för oss som älskar demokrati, vårt folk och vårt land. Helvetet i Sverige manifesterar sig dagligen, jag vill inte gå in på det – läs Avpixlat så förstår  ni.   Att ty sig till nationalsocialismen är icke samma sak som att vara nationalsocialist utan vi vänder oss bara mot en kraft vi kan identifiera vill hjälpa oss. Vi ser bortom de kognitiva etiketterna och konstaterar bara att ”där får vi skydd” mot allt det onda som idag hotar oss. Döm oss icke för det.

Majoriteten av oss som tyr oss till nationalsocialismen gör det eftersom det finns ingen annan nationalism i Sverige idag. Till och med Sverigedemokraterna har tappat nationalismen. Om vi får ett nationalistiskt alternativ kommer säkert många av oss icke att vända oss mot nationalsocialismen – hur hyggliga de idag än är. Men idag är de faktiskt väldigt vänliga, stöttande och ger hopp till oss många som förtvivlar.

Jag, och jag tror många med mig, gör det för att vi vill protestera, provocera och göra det lilla vi kan för att visa vår totala avsky för det etablissemang som sakta men säkert håller på att omvandla ett tidigare kristet land till icke ett moderat muslimskt land – utan till ett islamistiskt land.   Vi svenskar vill så gärna protestera och då gör vi det  kanske alltför obalanserat och det blir ett högerextremt magplask- men det finns inget alternativ. Och bättre med ett extremt magplask än inget plask alls och evig förtorkning.

Hans Rustad bör ickke kasta första stenen från Norge i det läge som idag föreligger i Sverige. Är Hans Rustad nationalist – nej det är han uppenbart icke.   Är man nationalist är man naturligt kritisk mot den judiska elitens antinationella agenda.  Notera, jag skyller icke på judarna – det är icke deras ansvar att svenskar och nordmän icke står upp för sina respektive länder. Jag gillar Israel och den judiska majoriteten men är extremt kritisk till den judiska elitens experimenterande med olika omänskliga ideologier som kommunizmen och mångkulturen.

Den judiska eliten har via omskärelsen bundit den judiska majoriteten till sig som slavar. Många hedervärda och skötsamma judar som bidrar betydligt till en god värld går stressade och utsatta genom livet på grund av den omskärelse som drabbade dem och märkte dem som ”annorlunda” redan som barn.

Hade Hans Rustad bott i Sverige hade han för länge sedan blivit stämplad som nazist och betydligt bättre förstått Ingrid Carlqvist och varför många  formulerar sig exakt som Ingrid Carlqvist och är eniga med henne. Notera att Ingrid Carlqvist var försiktig och nyanserad och talade hypotetiskt – icke ens detta tycks tillåtet på västra och östra sidan av Skandinaviska halvön. Om kaoset i Sverige fortsätter så vet ingen vad som sker.