Apatiska barn epidemin upphörde när SOU 2006:49 påpekade övergreppen – men SVT legitimerade Tamas som ljög och får Frihetspannan

Här kan ni se hur apatiska barn epidemin försvann när Statens Offentliga Utredning 2006:49 påpekade att MAL-BP situationen kunde vara förklaringen.

Sedan kom Uppdrag granskning med sitt ”Gellert Tamas analyserar läkare” – program i september 2006 som mörklade MAL-BP som alltså världens främsta forskare på denna typ av barnmisshandel sa förklarar apatin.

MEN SVT/SR litade mer på en icke medicinskt utbildad person, utan ens journalistutbildning, som Gellert Tamas, än på världsauktoriteter som prof Marc Feldman, prof Bryan Lask och superexperten Judith Libow, PhD, Oakland, USA.

SVT/SR vägrar sedan år 2006 hårdnackat att ändra sig – deras granskning är klar- Gellert Tamas var rätt person att tillkalla som expert. Att Gellert Tamas har rätt har SVT/SR offentliggjort, på ett medvetet kriminellt sätt,  år efter år med fruktansvärda konsekvenser för de arma barnen som utsättes för MAL-BP. Trots att representanter för den forskningskompetens på detta udda övergrepp som faktiskt finns internationellt – sa tvärtemot vad Tamas sa.

Tamas sa ”föräldrarna är oskyldiga”. Experterna sa ”föräldrarna är skyldiga”.  Därför tillfrisknar barn när de separeras från föräldrarna, utom de som blivit för svårt skadade och används som medicinska offer inom personliga assistens industrin för att göra vuxna förmögna.

Devisen som journalister har ”never change a good story” tillämpades. Och Gellert Tamas påstående att han ”har avslöjat ett högerextremt nätverk ända in i regeringen” var ju mumsfilibabba för sensationsjägarna på SVT/SR.   Visserligen är det sant att Dr Jackson är en stolt kristen högerman men extremist har han aldrig varit. Men visst, det är lätt att vinkla ihop det så.

Trots Tamas lögner fortsatte insjuknandet minska ytterligare ett år.  Tills de började igen efter att anfallen från SVT/SR  år 2007 hade tvingat bort artikeln i Dagens Medicin 18 januari 2006* från nätet, dels fått bort den hederlige psykologen Marie Hessle från utredningen december 2006 och regeringen Reinfelt öppnade dörren för Gellert Tamas falsarier och SVT:s fortsatta FAKE NEWS.

Som alla vet så började det insjukna apatiska barn igen från hösten 2007 när traffickers och kriminella vuxna  förstod de fick journalisters och flyktingadvokaters stöd. Sveriges mediaredaktioner fortsatte lyfta fram Gellert Tamas och kommuniztläkarna Henry Ascher och Anders Hjern som ”de goda kunniga” och gjorde samtidigt Dr. Jackson, Docent Tomas Erikson och andra visselblåsare till s.k. halmgubbar – alltså personer som felciteras offentligt och sedan nekas genmäle när de påpekar felcitaten.

Att Henry Ascher, på politiskt valbar plats för SKP Sveriges Kommunistiska parti, och Anders Hjern, vänsterpartist, var totalt okunniga om saken och icke ens psykiatriker dolde Gellert Tamas, SVT och SR väl för allmänheten.

SÅ SKAPADES VÄRLDENS STÖRSTA COPYCATEPIDEMI.

Det är tragiskt, faktiskt grovt kriminellt (det stimulerar nämligen till fortsatta övergrepp på extra utsatta barn) och ytterst osmakligt att Gellert Tamas som har orsakat så mycket lidande för barn nu skall få pris i form av den s.k. Frihetspennan av  Stiftelsen till Torgny Segersteds Minne för sina manipulationer, falsarier och mörkläggningar av grova barnövergrepp som utsätter barnen för årslånga lidande. Några kan avsiktligt ha svultit till dödens gräns, så pass nära att de avlidit.  Kanske tyckte traffickers och Gellert Tamas i sant kommunistisk tänkande, att det var bra att de dog – så alla förstår att alla andra barn måste få asyl.  Därför skall vi demonstrera tisdag 27 november vid entrén till Göteborgs Universitet kl 17.00-18.00   En stillsam värdig demonstration.

*http://jajj.se/denna-artikel-ar-2006-loste-gatan-apatiska-barn-men-arga-revanschsugna-barnlakare-sokte-hamnd/