Åtal mot chefredaktören för VLT/Bonniermedia Daniel Nordström i Västerås

Thomas Jackson
Tor 2020-07-23 09:47
 daniel.nordstrom@mittmedia.se

 redaktionen@tt.se;  redaktionen@expressen.se; redaktion@friatider.se; redaktion@samtiden.nu; Anne Rambergs blogg;vavra.suk@alternamedia.se

 ***************************************************************************************************************************************************************

Till Daniel Nordström, chefred VLT. Detta mail läggs ut på min blogg www.jajj.se

Kopia:   Diverse inkl den s.k. professorn Lars Farde Karolinska Institutet som redan år 2005 kände till övergreppen och hans sambo Tove Gunnarsson som assisterade den s.k. psykiatern Liselott Risö-Bergelind som samarbetade med Gellert Tamas vid panelsamtal i Almedalen om apatiska barnen. Risö Bergerlind är en av de mest okunniga psykiatriker jag träffat, jag och länsrättens ordförande gjorde en gemensam anmälan mot henne i Borås år 1999 för felaktig psykofarmakabruk, Socialstyrelsen gjorde den största granskningen de dittintills gjort inom psykiatrin och tackade mig. Risö prickades på 5 punkter. En jurist vid polisen, Ulf Mörkås, Trollhättan, sa ordagrant till mig när han läste Socialstyrelsens utlåtande (som jag f.ö. har kopia på, fick den av en norsk professor) ”Hade denna kritik riktats mot polisen hade huvuden rullat”. Liselott Risö tyckte säkert det var kul att ge tillbaks tillsammans med Tamas i Almedalen några år senare mot dissidenten Jackson.
*
Specialkopia: Humbugen Jan Helin – som i rättegången B 15812-16 i april 2018 satt 5 meter från Läkarförbundet när de gav undertecknad fullständigt stöd i apatiska barn saken men Helin jävig i saken så det sjunger om det anser det saknar allmänintresse eftersom SVT ej publicerat det minsta om Läkarförbundets bedömning, det  tämligen oväntade att Läkarförbundet gav stöd till en ”nazist” som vill skydda flyktingbarn från övergrepp  eftersom det inte passar den torftige hjärna Jan Helin begåvats med – får också kopia på detta så kan han kontakta sina korrupta vänner inom  media för att skydda honom från Thomas GA Jacksons sanningar, trots att Jan Helin undanbett sig email – och det tror denne humbug att Dr Jackson accepterar när vi har en av världens största bluffar som programdirektör vid Public Service! En bluff som publicerar en mytomans, Gellert Tamas fantasier när denne mörklägger övergrepp på apatiska barn i rena Auschwitz-dimensioner. Kom igen Jan, det blir en fortsättning!!  LÄMNA OMEDELBART PUBLIC SERVICE INNAN DU BLIR UTKASTAD!
*
Tillägg: Jag tycker nog att några journalister bör kontakta Lars Farde, Tove Gunnarsson, Gellert Tamas om denna sak.  Det förklarar väl varför svensk psykiatrisk förening knipit käft under alla år. De tre som påtalade övergreppen var alla vuxenpsykiatriker nämligen Hans Bendz, Tomas Eriksson och undertecknad. Barnpsykiatriker/barnläkare har enligt litteraturen svårt att påtala övergreppen eftersom MAL-BP bygger på att läkare luras att felbehandla och när barnläkarna förstår de blivit lurade är det för sent för dem att erkänna det eftersom de då riskerar åtal – raffinerat – eller hur?
*
Hemlig kopia:  Personer relevanta i saken
*
*
*
Hej Daniel,
tiden går och saker mognar, så är det.
Jag är lite tveksam att starta upp tvisten mot dig igen vid Umeå TR då du kallade mig ”aktiv nazist” i Folkbladet i Umeå, men det lutar mot det. Har tyvärr ej haft tid tidigare.  Jag kan ju fortfarande begära ekonomisk ersättning även om förtalsrekvisitet kan vara borta.
Trots svenska journalisters galenskaper i er rapportering om apatiska barn så var det korrekt av Dig att ge mig genmäle, det hedrar dig dock ej, ty det är vad som skulle vara rutin hos alla seriösa journalister men jag bedömer Ditt agerande korrekt. Du var en av de få jämte Lars Ströman på NA som lät mig ge offentligt genmäle. Det kan ha räddat några barn från MAL-BP tortyr så tack för det.
Hade SVT/SR gett mig det hade apatiska barn tortyren upphört permanent redan hösten 2006  vilken den de facto gjorde men Gellert Tamas lögner och svenska journalisters konformitetsneuros gjorde att övergreppen startade igen. Sedan SVT/Uppdrag granskning presenterade Tamas lögner som sanningar har barn svultits till dödens gräns, slagna och hotade till tystnad.
Än en gång, SOU 2006:49 citerade mig då jag påtalat korrekt diagnos eller begrepp alltså MAL-BP, malingering by proxy, apatiska barnen är alltså i en MAL-BP situation, det är ingen egentlig medicinsk diagnos. Alltså barnen slås, hotas till tystnad och sondsvält. F.ö. var  Anders Tegnell chef för KUNSKAP på Socialstyrelsen när barnen diskuterades viktiga år, han är tämligen störd, hans hanterande av Corona-epidemin visar på det- han är lika störd som många andra som ej kan hantera kunskap utan att politisera
Jag talade idag med din medarbetare idag, kvinnlig nyhetschef, och bad henne hälsa dig att jag tycker du bör kontakta mig för att diskutera en väg ut för oss båda.
Jag kan ej ge snabba besked men i stort sett handlar det om att du liksom Expressen berättar om övergreppen på barnen. Du behöver inte nämna mig, några andra saker också.
Förresten var det du som betalade Danowsky AB? Västmanlands Läns TR följde ej rättegångsbalken och anhängiggjorde på felaktiga grunder tvisten, för mig var stämningen där ett sätt att få dig på banan.  Danowsky AB skall åtalas för detta –  Danowsky AB skall stämmas på miljonbelopp eftersom han är mycket väl medveten att hans egen kår har tjänat miljoner på att vara ombud åt vuxna som sondsvultit barnen till döds.
Sveriges Advokatsamfund under Anne Ramberg har stort ansvar för det som skett.
Notera: Jag har inga som helst intressen mer än att övergreppen skall upphöra – vill du kalla mig nazist så fortsätt med det – det går alldeles utmärkt!
mvh
Thomas GA Jackson  MD, PhD   mobil 004798189351
Director European College of Psychiatry
Leeds/UK.