Barnaplågare på Sveriges Radio P3 – nu 27 september 2015

Kära läsare på www.jajj.se , kära svenskar av alla de slag, sekulära, kristna, muslimer, hinduer, nationalister och socialister!

Lyssna nu på söndag 27 september 2015 på Sveriges Radio P3s lögner om apatiska barn.

 

Nu på söndag 27 september sänder Sveriges Radio P3 ett program om de apatiska barnen. De ringde och ville intervjua mig.   Självklart vägrar jag delta i något som jag anser som kriminell radioverksamhet.   Sveriges apatiska barntragedi är enligt undertecknad och flera internationella forskare en skandalös epidemi av anhörigövergrepp som på medicinskt fackspråk kallas ”Induced or fabricated illness” eller ”Malingering by Proxy”. Det senare är den term som utredarna i SOU 2006:49 använde. Detta mörklägger svensk public service år efter år på ett kriminellt sätt.   Grymheten i epidemin gör att den angår alla svenska medborgare oavsett vilken religion eller etnicitet Du tillhör. Public Services grymma osanningar måste avslöjas!! För barnens och mänsklighetens skull.

En välgjord statlig utredning misstänkliggjordes år 2006 av Sveriges Television och Sveriges Radio för att vara högerextremt orienterad.   Sveriges Televisions och Sveriges Radios reportage gjorde att dessa fruktansvärda övergrepp på oskyldiga flyktingbarn startade upp igen.   Det är ingen tvekan enligt internationella experter att den s.k. apatiska barn epidemin i Sverige kan vara s.k. malingering by proxy övergrepp.   Allt detta har alltså under 15 års tid mörklagts av svensk public service. Deras villfarelse har sedan spritt sig till annan media.

De läkare som försökt varsla om övergreppen har blivit bryskt avfärdade av svensk public service som okunniga, rasistiska, illvilliga mot flyktingbarn och t.o.m. som nationalsocialister.

Det har gått så långt att undertecknad som blivit parkerad som politisk extremist av SVT/SR beslöt att kontakta de i Sverige som kallar sig nationalsocialister. Jag träffade dem, för första gången i mitt liv träffade jag nationalsocialister, våren 2014, vid en middag i deras hem. De var vänliga, trevliga, intresserade av min politiska hållning. De behandlade mig betydligt bättre än vad svenska journalister någon gång gjort.   Efter en timmes samtal om våra respektive politiska hållningar frågade jag – ser Ni mig som nationalsocialist? ”Nej Thomas, du är en typisk konservativ” svarade de. Av nationalsocialister får man höra sanningen men av public service lögn. Var skall det sluta?

Så varför i alla sina dar är det enda som svenska journalister på SVT och SR tycks syssla med på sina arbetsdagar att trumpetera ut till de allt färre som lyssnar på dem att ”Dr. Jackson har extrema hållningar”?     Svaret är tragiskt och kanske t.o.m. kriminellt. De vet att de har haft fel i apatiska barnfrågan. Cheferna inom public service media vet att de ligger risigt till om de för en gångs skull berättar sanningen till folket och erkänner att de via sin ensidiga rapportering där de enbart intervjuat ett litet antal läkare som tycker som de själva har skapat kanske världens genom tidernas största och mest utdragna copycat epidemi. En grym epidemi- och detta mot barn de påstått sig hjälpa. Några barn har dött av övergreppen. Inte undra på att public service fortsätter sin svartmålning av oss som försökt visselblåsa. ”Shoot the Messenger” är ett klassisk anti-whistleblowing tricks.  Kära SVT/SR – tyvärr har ni misslyckats.     Att skjuta sanningar med lögner går inte i längden.

2015-09-24

Dr. Thomas Jackson

European College of Psychiatry LTD

Lämna en kommentar