Begår Jan Helin brott genom sin tystnad?

 

Joni Mitchells song ”If” har en lyrik som skildrar på makalöst träffsäkert sätt hur en kämpande människa igen, igen och igen och igen står upp för det denne tror är sant, riktigt, viktigt och kärleksfullt – för en bättre värld. Mer realistiskt än Don Quijote.  Jag tror jag har spelat denna sången mellan 500-1000 gånger när jag suttit och skrivit mina artiklar och böckerna Veritofobi och Copycatbarnen om de svårt utsatta flyktingbarnen som kommit till ett land av likgiltighet. Jag känner mig som en visslare som försökt överrösta en SVT/SR symfoniorkesters crescendo i snart tio år. Nu börjar de tröttna och de börjar lyssna på han som står långt bort och visslande gestikulerar sluta sluta – det är inte som Ni tror.   Slutorden ”Cause you got the fight you got the insight” talar för sig själva.   Joni sjunger till mig, hon ser på den tyste Jan Helin.

 

 

 

 Nu till Jan Helin

 

Kära läsare!

Ljuger  Aftonbladets VD och ansvarige utgivare Jan Helin?     

Vi gör denna fredag 13 debut för ”skvaller” spalten om journalister. Vi skall vara enkla, kortfattade, tydliga så ni kan reflektera och vid behov reagera.

Var och en kan enkelt påvisa genom att rekvirera tingsrättshandlingarna att Jan Helin både mörklägger och ljuger om han svarar nej på någon av följande tre frågor:

1. Har du varit stämd in till Stockholms Tingsrätt  år 2014 av Dr. Thomas Jackson?

2. Anklagar Dr. Jackson i stämningen Dig  för att undanhålla British Medical Associations Ethical Group och prof Bryan Lasks synpunkter på orsaken till  ”apatiska barn” epidemin i Sverige?

3. Har Du tagit del av, alltså läst själv eller blivit informerad av advokat Thomas Olsson om synpunkterna i två dokument från B.M.A. ,alltså engelska läkarförbundet, om deras syn på apatiska barn epidemin?

Vi kan enkelt bevisa att Jan Helin är bunden vid att svara ja på dessa frågor eftersom Jan Helin kräver betalt 20000 SEK från Dr. Jackson i rättegångskostnader som han kräver (vilket han får problem att få eftersom saken går till EU-domstolen med en juridisk frågeställning om man kan ta betalt för att mörklägga barntortyr och vi får se vilka EU-domstolen litar mest på, British Medical Association eller svenska Socialstyrelsen) och vi tar för givet att han har läst de cirka 20-30 sidorna som pläderingen där B.M.A.-dokumenten ingår. Vem som helst kan rekvirera Tryckfrihetsmålet från Stockholms Tingsrätt Jackson/Aftonbladet år 2014.   

VI HAR ALLTSÅ FöLJANDE SITUATION:

1.   Ansvarig utgivare och VD Jan Helin  på Sveriges största nyhetstidning vet!!! alltså att Engelska Läkarförbundet har samma åsikt om diagnosen, alltså MabP, läs  www.mabpsyndrom.com  och känner samma oro som Dr. Jackson att de s.k. apatiska flyktingbarnen är utsatta för svår tortyrliknande tvångssimulering under långa perioder. Och de värst drabbade barnen skadas psykiskt mer eller mindre svårt.   Trots detta utmålar Jan Helin Dr. Jackson för att göra diagnostik utifrån nationalsocialistisk ideologi,   http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14581279.ab   Jan Helin mörklägger också att jag gick med i Svenskarnas Parti som en protest mot övergreppen, vilket dock Expressen skildrade korrekt http://www.expressen.se/nyheter/regeringens-expert-gar-med-i-extremparti/

2.   Kära läsare!   Samtliga svenska media inkl. SVT/SR har gjort precis samma sak som Jan Helin gör i sin tidning Aftonbladet. De mörklägger information som tydligt pekar på att de s.k. apatiska flyktingbarnen utsättes för svår tortyr av sina vårdnadshavare -alltså ”by-proxy”.   Det som är speciellt med Jan Helin är att vi kan bevisa att Jan Helin VET om, han är juridiskt bunden till detta, att B.M.A har denna synpunkt. Det har vi inte lyckats lika tydligt med andra chefredaktörer eftersom vi ännu inte stämt dem.  Men Jan Helin har vi stämt och visat att han anser att detta saknar allmänintresse.  Alltså, svensk allmänhet skall hållas okunnig om B.M.A. s inställning trots att B.M.A.s inställning, som varande en av världens klart mest ansedda läkarorganisationer, skulle kraftigt kunna påverka både politiker, allmänhet och inte minst Socialstyrelsen om deras diagnos och behandlingsförslag – alltså separera barnen från föräldrarna – kom till allmänhetens kännedom. Socialstyrelsens förre chef, generaldirektör Kjell Asplund var inne på B.M.A:s, och undertecknads, linje men han tvingades bort pga en kampanj från svensk media som alltså helt missuppfattat apatiska barn epidemin och tystat och offentligt brännmärkt alla som försökt whistleblow.

Sammanfattning och fråga:    Jan Helin  mörklägger tunga indicier på barnövergrepp.  Han inte bara mörklägger- han kallar den som försöker varsla för nazist.   Ett mycket klassiskt anti-whistleblowing trick – ”Shoot the Meesenger”.

Fråga: Är det omoraliskt eller rent av kriminellt av Jan Helin att mörklägga nyheter som kan öka förståelsen betydligt av apatiska barnfenomenet i Sverige och i förlängningen stoppa denna barn-tortyr?   Jag personligen menar att Jan Helin agerar kriminellt eftersom konsekvenserna är så oerhörda av hans tystnad.  Han kniper käft på samma sätt som tyskar och polacker anklagas göra om koncentrationslägren under ww2. Jan Helin skulle aldrig våga anmäla mig för förtal eftersom han då riskerar åtalas för anstiftan till barntortyr eller kanske t.o.m. barnamord eftersom det finns information att några barn sondsvultits, några till döds, av vårdnadshavare i hemmet i väntan på asyl.  Kommentera gärna!

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.
16 − 10 =