D.N. vilsen i intressant kulturartikel.

Jag läste idag en felrubricerad men i och för sig intressant artikel på Dagens Nyheters kultursida.

http://www.dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/darfor-lever-myten-om-den-judiska-konspirationen/

 

DN, MacDonald, Arnstberg och Zaremba

Lite extra spännande eftersom jag givit den amerikanske psykologiprofessorn Kevin MacDonald skjuss i min bil en längre sträcka, han omnämns som antisemit i artikeln. KMZ-skojaren Maciej Zaremba, den judiske kommuniztiske invandraren från Polen (kmz= kulturmarxizt), han som kallar sig skribent och ljuger och valsar i DN-spalterna då och då har f.ö. kallat mig personligen för antisemit så Kevin och jag är i gott sällskap 😉         Ännu bättre blir sällskapet när DN antyder prof. Arnstberg till liknande sammanhang.   Kan inte DN förstå att de faktiskt kan ha presumtiva och starka vänner i sanningssägare, åtminstone undertecknad, i vissa situationer. Det är en tragedi att den judiska etniciteten blivit betingad av sig själva att blunda för detta förhållande.

 

”Judiska konspirationen”

DN:s rubrik är dock typisk – man kallar den judiska konspirationen en ”myt” i rubriken. Låt mig förtydliga, att judarna har en synnerligen oproportionerligt stor makt, både finansiell och massmedial, i förhållande till sin folkmängd är ingen myt eller konspiration. Det är helt enkelt så.

Jerusalem Post själv skriver att 51 av världens 100 mest inflytelserika personer är judar – så jag förstår inte vad Dagens Nyheter menar.   Tror DN att vi germaner inte fattar?   Personligen är jag positiv till en mängd saker som den judiska etniciteten har bidragit med både inom kultur och forskning men  traditionella katoliker och germaner som har sansad syn på judiskt inflytande brukar  säga om den judiska eliten ”They never understand when to stop”. Och därför blir det andra som får stoppa dem t.ex. när den judiska kommunizmen inte ”höll vad den lovade”.  Tvärtom blev den judiska boljevismen hundrafalt mer bestialisk än nasismen som utan tvekan också hade bestialiska inslag. Men det var ju faktiskt judebolsjevikerna som började med sin revolution i Ryssland 1917 som skrämde Hitler till att mobilsera maximalt annars trodde Hitler att judarna skulle utrota det tyska folket*.  Och det var han inte ensam att tro vare sig då eller idag.  Detta är förklaringen till Hitlers judehat!   Jag förstår hur Hitler tänkte utan att för den skull hålla med honom. Judebolsjevikerna avrättade nämligen åren 1917-1930 miljontals kristna ryssar. Deportationer, tvångsarbete, död och misär.Varför skriver inte Dagens Nyheter om detta, beror det på att Dagens Nyheter ägs av en judisk koncern? Bonniers!

 

Judisk mediamakt

Jag själv hade i stort sett ingen som helst aning om judisk mediamakt tills jag 53 år gammal blev angripen av en mytoman och lögnare offentligt, denne s.k. journalist (lögnlangare är mer adekvat) vid SVT kallar sig Gellert Tamas, för att vara högerextremist. Jag tänkte så det knakade och jag insåg, jag tror det tog ett år, att kanske får jag som kristen konservativ inget medialt utrymme i apatiska barndebatten eftersom det sitter kulturmarxizter på SVT/SR.  När jag efter mycket noggrant studium av apatiska barntragedin utifrån ett medicinskt kunskapsperspektiv pga av SVT-journalisterna ändå icke ens fick dementera uppenbara offentliga lögner om mig så borde ju Bonniers öppnat upp för mig. Men det gjorde de icke. De ingår i samma patetiska, i grunden resursbefriade, konstellation som de och dårarna till häxor och tricksters på SVT/SR-koncernen utgör.  Jag tror deras tid snart är förbi. Det handlar om något decennium eller så. Historien upprepar sig, utvecklingen är icke linjär.

mvh och hopp om en bättre värld!

Dr. Thomas Jackson

PS. *som av tillfällighet, eller är det ett synkront fenomen som CG Jung diskuterar, läser jag idag, ett par timmar efter att jag publicerat denna artikel 2015-07-22 att en judisk tysk, Dr. Gregor Gysi, i en video formulerar att det är bra att ”tyska folket dör ut”. Min replik till denne Dr. Gysi blir att om han verkligen menar det så anser jag att det i sådana fall torde vara ännu bättre att det judiska folket dör ut. Tack gode Gud för att det finns betydligt klokare judar än denne fullblodsidiot till judisk tysk.  Vilka önskar var med på en polisanmälan på denne person och ta honom till domstol? Vem som helst får gärna hälsa denne dåren att Dr. Jackson kommer ner till Tyskland och vill gärna diskutera med honom, men hans IQ är väl så pass låg att det är meningslöst. Se:

http://www.friatider.se/tysk-v-nsterledare-gl-djande-att-tyskarna-d-r-ut

Man måste mot denna video fråga sig om Hitler hade rätt när han var orolig för att judarna ville utrota tyska folket.

1 Kommentar på D.N. vilsen i intressant kulturartikel.

  1. Tack för intressant läsning. Jag har för mig att Tyskland var först i Europa med att ge fullständiga medborgeliga rättigheter åt judar och det redan 1812. Det var tyska judar som hittade på kommunismen och socialismen. Karl Marx och Moses Hess är kanske de mest kända.

    Men vad som slutligen förstörde relationen mellan tyskar och tyska judar till den grad att de senare blev icke önskvärda i Tyskland, sägs ha varit judisk illojalitet med Tyskland under Världskriget.

    1916 hade Tyskland ett övertag och erbjöd England en generös fred med bibehållen status från före kriget. Tyska sionister lyckades i det skedet genom Rotschild utverka ett löfte från brittiska regeringen om Palestina som judiskt hemland, ”Balfourdeklarationen”. I gengäld skulle USA inträda i kriget på Englands sida, vilket också skedde. Judiska kommunister i Tyskland startade uppror och strejker mitt under brinnande krig. Kriget förlängdes med två år, möjliggjorde bolsjevikernas statskupp i Ryssland och ledde till den ödesdigra ”freden” i Versailles. Kommunistpartiet lär ha haft sex miljoner medlemmar i Tyskland när Hitler tog makten.

Lämna en kommentar