Dag 2 – Summering av dagens aktiviteter – SVTs FAKE NEWS – SVT ÄR FALSKA NYHETER

Se gärna mitt Twitterkonto @ebmpsykiatri där jag presenterar dagligen det som skrivs på denna blogg. Jag har drygt 4600 följare vilket gör att SVT/SR och andra vridjournalister numera har svårt att ljuga om mig.

 

Tror Ni SVT svarat på emailet som återfinns som inlägg ”Dag 2 inlägg b” tidigare idag i denna blogg?

Det blev sänt till SVT under förmiddagen idag.

Nu är klockan lite efter 20.00 på kvällen och INGET SVAR HAR KOMMIT.

Planering:

Ja, vi får se hur vi gör. På måndag planerar jag, alternativt en journalist ringa SVT och fråga om jag/Dr Jackson får något svar. Vi ska icke ge oss. Vi ska offentligt visa SVT:s enorma falskhet. De skyltar upp att de är seriösa – i verkligheten är det ren ruffel och båg de bedriver när det passar dem själva – en samhällsfarlig verksamhet som i perioder går ut på att bevaka deras egna egodrifters intressen.

Apropå SVT:s vridjournalistik! Under artikeln som handlar om mig återfinner man följande text:

SÅ ARBETAR VI – SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer”

Jag som är huvudpersonen i texten påpekar alltså att texten ej är sann och icke speglar mina åsikter – men vad gör SVT- de har i alla fall icke svarat idag. Jag ska senare presentera de email jag sände till dem redan år 2012, precis efter artikeln, där jag nekades genmäle med följden att Gellert Tamas falsarier om de apatiska barnen kunde fortsätta.