Därför måste jag låta psykiskt korsfästa mig och kalla mig nazist, högerextremist och oduglig som läkare

Kära läsare,

låt mig inleda med ett citat av Carl Gustav Jung ”If you are on the path – you are at the goal”.

Jag har ett bra liv, frisk, fin familj, trygg ekonomi och har haft/har ett bra liv. Och jag känner mening, jag känner djup tillfredsställelse att skriva om och arbeta för att hjälpa barn genom att påtala de grova övergrepp som läkare luras till att begå på barn på grund av falsk information från kriminella vuxna som ofta inte är deras föräldrar.

När jag blev citerad som medicinsk expert i Statens Offentliga Utredning SOU 2006:49 visste jag inte ens om att jag var citerad. Det enda jag hade gjort var att jag skrivit en artikel i Dagens Medicin 18 januari 2006 och påtalat att det fanns ett begrepp i internationell speciallitteratur om barnövergrepp som kunde förklara Sveriges gåtfulla apatiska barn epidemi.

Begreppet kallas i USA för MAL-BP, Malingering by Proxy. En situation, ingen diagnos eller sjukdom, som barnen tvingas in i – och blir sjuka av situationen. I Storbritannien kallas mekanismen Induced or Fabricated Illness in Children. Barnen är alltså inte sjuka – de görs sjuka – sättet de blir sjuka på är helt beroende av vad de vuxna väljer för metod. I Sverige valde de att göra barnen tysta, svultna, orörliga, sondmatade i blöjor – så de skulle se verkligt sjuka ut. Men pågår övergreppet mer än en kort stund, kanske redan efter några minuter sprider ångesten sig hos barnen som en präriebrand.   Vanmakten och plågan är för de svårast utnyttjade barnen ofattlig.  Vissa barn tvingas till, vissa uppmanas till, men några barn låter sig säkert frivilligt föras till den fruktansvärda MAL-BP situationen för att hjälpa sina föräldrar att få det de vill genom denna obeskrivligt grymma teater. Notera att alla dessa barn blir mer eller mindre psykiskt traumatiserade. Vissa apatiska barn misshandlas till döds genom att de svälts till till dödens gräns i syfte att barnen ska se så sjuka ut att de tillsammans med sin familj/andra vuxna får asyl – och av misstag ibland för länge- så att det avlider.

MAL-BP var okänt för svenska läkare ty den första vetenskapliga artikeln kom år 1996 bara några år före Sverige fick en epidemi av tysta okontaktbara barn.

Vi läkare som försökte slå larm har kallats av SVT/SR för högerextremister, nazister, lögnare och inkompetenta. Det har pågått över 12 år. SVT/SR har gjort det klassiska skjut-budbäraren tricket. De trodde väl jag skulle gett upp för länge sen – svenskar brukar ju det. Men det gör inte denna svensken – jag Thomas Jackson – jag ser med djupt förakt på SVT/SR:s ljugande journalizter.

För några dagar sedan blev jag tipsad av en författarkollega om ett program på Sveriges Radio P1 som återigen gick ut och desinformerade svensk allmänhet om fenomenet de apatiska barnen och dolde som vanligt den enorma psykiska och fysiska misshandel dessa arma flyktingbarn utsättes för av vuxna i deras omgivning. Ni har länken längst ned till Sveriges Radios program.

Snälla Ni! Tyck inte synd om mig ty det innebär icke den minsta uppoffring det jag gör nu!   Jag kommer nämligen korsfästa mig själv psykiskt genom att kalla mig själv ”nazist-högerextremist-oduglig läkare-300-1500-1000 gånger om”. Jag har nämligen försökt räkna ut hur många gånger jag blivit kallad nazist av SVT/SR och svenska tidningar och det är ungefär 300 gånger jag blivit kallad nazist -högerextremist har jag blivit kallad cirka 1500 gånger och inkompetent cirka 1000 gånger. Detta av SVT/SR, svensk riksmedia och i stort sett alla andra tidningar i vårt land. Gång på gång under 12 års tid. Inklusive Läkartidningen – en kårtidning som skall vara vetenskaplig, intelligent, ärlig och visa empati för de mest utsatta. En medicinsk branschtidning som av ett identitetslöst och svagt läkarförbund som låtit sig kidnappas av journalister som sitter som ansvariga utgivare och chefredaktörer och sitter och väljer ut vilka artiklar som skall publiceras som vilken skvallertidning som helst som är konform med tidsandan – sånt som icke stämmer med den mörklägges.

Jag har vänner och jurister som sagt till mig att jag borde försöka få bort alla sinnessjuka anklagelser mot mig som kan googlas. Mitt svar är:  Absolut inte – de angreppen får stå som ett monument och dokumentation över sannolikt världens största medicinska skandal där tusentals friska barn görs sjuka i en MAL-BP situation, över en ofattligt ljugande klantig korrupt journalistik, som ett monument över hur oerhört rigida, trångsynta och ovetenskapliga läkare kan vara  och vilket totalt förfall ett public service företag kan sjunka till.

Om man tar bort nazist-anklagelserna mot mig kanske barnen blir bortglömda. Och det finns ingen som kan vittna mot de okunniga kommuniztizka barnläkare som Henry Ascher , Anders Hjern, Ingemar Engström med flera som i sin okunnighet, vetenskapliga indolens, halsstarrighet och empatilöshet, och kanske t.o.m. brottslighet har metodiskt undvikit det som en välgjord SOU 2006:49 på sida 26 talar om nämligen det vetenskapligt nya begreppet Malingering by Proxy.

Det finns ingen ursäkt för dessa läkare.  De hade bara kunnat googla begreppet, läsa på och säga ”detta kan stämma in i minsta detalj med den situation de apatiska flyktingbarnen är i”.

Men dessa läkare kniper käft – trots de idag vet att vi som visselblåste hade god grund för det.   SVT/SR:s tystnad i saken är öronbedövande. Karolinska Institutet hade jag samtal med idag. Tonen där är idag helt annorlunda än för fem år sedan. Macchiarini-affären kan ha haft något gott med sig, i allt det tragiska den innebar.

 

https://sverigesradio.se/avsnitt/1169860