Därför ska jag försöka gå på demonstrationen 1 maj i Falun för NMR

Läs detta:  http://www.expressen.se/gt/ada-20-trakasseras-under-varje-nattpass/

Tack till Expressen att ni skrev om det. Själv blir jag helt vansinnig på att detta får fortgå i mitt land. Politikerna inklusive SD är ju helt maktlösa. Jag hade inte tänkt gå på demonstrationen eftersom jag politiskt sett icke är nationalsocialist utan en typisk konservativ.   Men jag blir så fruktansvärt provocerad av det totala omänskliga samhällshaveri som pågår i Sverige och dessa patetiskt fega svenskar som inte vågar säga ifrån.

Jag hade bestämt för att inte gå eftersom jag måste tänka på min sociala position och politiska övertygelse som är demokratisk. Men vad sjutton ska man göra när demokratin överhuvudtaget icke fungerar!   Så därför funderar jag på att i ren protest mot vanstyret gå i NMR-demonstrationen nu den 1 maj i Falun.  Men jag har lite logistiska svårigheter. Om jag inte går lovar jag att i alla fall skänka 1000 SEK till NMR bara för att de är den enda sanna provokationen idag mot den patetiska, fega, kulturmarxiztizka maktutövning som pågår i landet.

Hade svenska samhället fungerat som på 70-talet hade jag aldrig gått ty det hade icke behövts. Men nu är det så fruktansvärt  i Sverige så jag hoppas hundratusentals kommer och protesterar med NMR om inte för annat så som ren protest och provokation mot anarkin i samhällsapparaten och mot alla dessa idioter till journalister som tror de skall bestämma över oss icke-journalister och förstör livet för oss.

Vi behöver verkligen ett starkt högerextremt parti i Sveriges Riksdag. Som balans mot den fruktansvärda anarkin som pågår och skapar ett svårt lidande för människor och hela skapelsen också för den delen.