Demonstration mot Gellert Tamas inställd- mest pga lågt intresse men också lite på grund av flera år gamla hot från traffickers. Göteborgs Universitets huvudentré

Den planerade demonstrationen mot mannen utan utbildning Gellert Tamas, ÄR INSTÄLLD .

Den var planerad imorgon tisdag 27 november vid Göteborgs Universitets huvudentré kl 17.00-18.00.

Jag har meddelat polisen att jag, arrangören, i alla fall inte kommer, och vad jag vet kommer inte heller de högerradikala/andra som sagt de skulle stötta budskapet i demon att stoppa MAL-BP övergreppen på s.k. apatiska barn.   Jag vet dock ej säkert att inga kommer så jag har informerat polisen att vara uppmärksamma.

Demon var avsedd som en protest mot att författaren Gellert Tamas, som medvetet mörklagt grova barnövergrepp, får Torgny Segerstedts Stiftelsens Minnesfonds utmärkelse Frihetspennan – just ett fint pris för en man som via sitt författande orsakat att tusentals flyktingbarn kedjas fast vid sina sängar, liggande i blöjor och sondmatas år efter år- som torpeder och mänskliga sköldar åt vuxna i asylprocessen.

Det föreligger också flera års gamla hot mot oss som försökt visselblåsa om övergreppen. Två anmälningar har gjorts till Rikspolisstyrelsen som bedömde hoten kom från traffickers som tjänar pengar på apatiska barnen.   Noteras bör att de flesta barnen som blivit apatiska är romer, pristagaren Gellert ”Frihetspennan” Tamas har nära samröre med romska maffian som tack vare Gellert Tamas mörkläggning tjänat hundratals miljoner på de apatiska barnen i assistansbranschen.

Ja, det är en galen värld vi lever i.

Då är det en vila att lyssna på Bachs H-mollmässa

Stockholm 2018-11-26

In Christo et Maria

Dr Jackson