Den ofattbart stora MAL-BP skandalen AUSCHWITZ 2.0 på SVT/SR förklarar min aggressivitet mot övergreppsförnekarna

Om mitt twitterkonto:    @ebmpsykiatri

 

Bästa läsare!

Viktig info från Dr Jackson

VARFÖR ÄR JAG SÅ UPPRÖRD OCH ARG PÅ MITT TWITTERKONTO???

SVT/SR och andra svenska journalister  har aldrig under perioden 2005-2021 ens nämnt MAL-BP TILL ALLMÄNHETEN

Detta är alltså ofattbar dumhet, hönseri, idioti, förfalskningar, ego-inflation, etc av svenska journalister ty det var just MAL-BP begreppet som SOU 2006:49 lyfte fram på sida 26 i den statliga utredningen eftersom jag Dr Jackson skrev att vio har diagnostik för dessa grymma tvångssimuleringsövergrepp som vi i Storbritannien kallar MAL-BP eller Induced or Fabricated Illness in Children.

SVT/SR döljer idag med uppsåt MAL-BP för allmänheten – därför skall VD Hanna Stjärne, programdirektör Jan Helin samt sannolik en handfull forskare från karolinska Institutet i fängelse.

Några följare och läsare på Twitter undrar nog över ”hur mår den galne Dr Jackson när han skriver ídioter, dubbelåsnor, åsnegrisar och nedsättande ting om journalister och olika konton”  konton  som alltid vad jag minns uppträtt under pseudonymer, alter ego eller rena troll som tror de kan manipulera mig likt Gellert Tamas och SVT/SR manipulerar allmänheten.

TRO MIG – MITT AGERANDE ÄR HELT PROPORTIONERLIGT NÄR JAG OBALANSERAT KALLAR UPPDRAG GRANSKNING OCH SVT/SR FÖR IDIOTER

OCH DET ENDA VAD JAG FÖRSTÅR LAGLIGA SÄTT ATT NÅ UPPMÄRKSAMHET EFTER ALLA MINA KLAGOMÅL TILL GRANSKNINGSNÄMNDER, ETISKA KOMMITTÉER OCH RÄTTSPROCESSER VID DOMSTOLAR.

Känner till något annat sätt så hör av Er.

 

GOOGLA ”malingering by proxy” (förkortas MAL-BP) så får ni över 80.000 svar men SVT/SR låtsas om att det icke existerar

https://www.google.com/search?q=malingering+by+proxy&ei=4dKHYJm1EOjMrgSSvJ6wDQ&oq=malingering+by+proxy&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMyAggAMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB46CwgAELADEAcQChAeOgkIABCwAxAKEB46BwgAELADEB46CwgAELADEAUQChAeOgkIABCwAxAIEB46BAgAEB46BggAEAoQHjoHCC4QQxCTAjoECC4QCjoKCAAQxwEQrwEQCjoCCC46CAgAEMcBEK8BOggIABDHARCjAjoECC4QQzoECAAQClD_WFjapAFgo7MBaAZwAHgAgAHWA4gBkxaSAQgxOC43LjQtMZgBAKABAaoBB2d3cy13aXqwAQDIAQrAAQE&sclient=gws-wiz&ved=0ahUKEwjZqZeMiJ7wAhVoposKHRKeB9YQ4dUDCA4&uact=5