Den ökände Gellert ”Frihetspennan” Tamas

Vem är Gellert ”Frihetspennan” Tamas egentligen?

 

Jo, det är en man utan utbildning, jag har träffat några som bott i samma studentkorridor som han, bl.a. en läkarkollega. Tamas var en dålig student med misslyckade högskolestudier. De examen han lyckades klara skrattar några åt och sa han fuskade, han ljuger bra säger de. Ja, han ljög och ljuger om det mesta. Nu skall Gellert Frihetspennan Tamas få Torgny Segersteds pris mot bakgrund av 3 lögnböcker han skrivit som stimulerar till barntortyr:

  1. Lasermannen. Där han gjorde anhöriga ledsna, uppgivna och traumatiserade eftersom Tamas Frihetspennan ljög om dem, och mitt i all sorg så ser de anhöriga lögner som ljuger om vad de upplevde.
  2. De apatiska – utan tvekan en bok författad av ett monster som gjort barnövergrepp till sin specialitet.  Det finns inte en barnläkare i Sverige idag som stöder Tamas vildvuxna teorier om högerextremism bakom övergreppen – det är nämligen de vuxna asylsökande som ligger bakom. Men idioterna , feminiztidioterna på Segerstedtska stiftelsen är hysteriker och vill till varje pris att Tamas Frihetspennans lögner skall vara sanna!   Så agerar hysteriker styrda av känslor -ej förnuft. Segerstedt fortsätta plåga barnen. Torgny Segerstedt var kanske inte någon frihetskämpe trots allt utan en simpel sadist.
  3. Det svenska hatet.  Tamas fortsätter ljuga – nu om Kent Ekeroth m.fl.

Läs denna utmärkta beskrivning om Gellert ”Frihetspennan” Tamas

http://tobbesmedieblogg.blogspot.com/2016/10/svaga-tankar-fran-okande-gellert-tamas.html

Juryn för Segerstedtska Priset skall tillsammans med Tamas i fängelse!!