Denna artikel år 2006 löste gåtan apatiska barn – men arga revanschsugna barnläkare sökte hämnd

Den 18 januari 2006 publicerades denna min debattartikel, se inscannade dokument nedan,  i Dagens Medicin där jag går till hårt angrepp mot Svensk Barnläkarförenings förnekande av att det faktiskt existerar en diagnos som passar perfekt till den mystiska apatiska barnepidemin i Sverige.   Egentligen är det ej en sjukdomsdiagnos utan en situation som barnen mer eller mindre övertalas, mer eller mindre frivilligt, eller tvingas eller hotas in i. De tvingas ligga, sondmatas och ha blöjor.  Dag efter dag, vecka efter vecka, månad efter månad. Vissa barn har legat flera år – ett oerhört plågsamt öde där döden kan komma som en befrielse. Barnen blir grovt traumatiserade och tragedin är att vissa barn drabbas oerhört hårt – dessa har aldrig visats för media, vissa barn kan enligt Socialstyrelsens dödsfallsregister ha svultits till döds.   Och barnläkarföreningen kan omöjligt nu vara öppna med detta för skandalen är för stor och de riskerar fängelsestraff.

Diagnosen heter MAL-BP, malingering by proxy, översatt till svenska ungefär ”Tvångssimulering”, ”Simuleringstvång” ”Kommandosyndrom – barnen lyder en starkare”. Artikeln gick som en jordbävning genom Sveriges Hälso-och sjukvårds etablissemang och barnen tillfriskade ty asylsökare med sina advokatombud och sjukvården hade äntligen fått akademisk grund till att separera barnen från föräldrarna och förklara att detta är misshandel så advokaterna, som förlorade miljoner som ombud, sa att ”spelet är över”.

Globalistiska barnläkare på vänsterkanten med sina journalistkompisar ruvade dock på hämnd. Dr Jackson drog ju helt ner byxorna inte bara på barnläkarna och journalisterna utan även på Karolinska Institutet.   Plötsligt fick den ensamme dr Jackson mycket starka  fiender. Men dr Jackson visste de hade två svaga punkter: forskningsfusk vid Karolinska Institutet och mörkläggning av MAL-BP hos journalisterna.

Och journalisterna mörklade genom SVT:s samhällsredaktions Uppdrag granskning som beslöt granska Dr Jackson. Det visade sig att Dr Jackson, som ideellt och gratis av omtanke om barnen hade skrivit artikeln om malingering by proxy, hade öppet deklarerat att han varit med i Sverigedemokraterna år 1999 en kortare period (tre månader)  för han var nyfiken på dem och ansåg Sverige behövde ett bättre konservativt parti än det vänsterliberala Kristdemokraterna.  Möjligheterna att använda den vanligaste tekniken mot visselblåsare ”Shoot the whistleblower” beslöts nu användas av SVT/SR.

Detta gjorde att Uppdrag gransknings Gellert Tamas målade ut Dr Jackson som högerextremist och nazist och Dr Jacksons högst vetenskapliga och korrekta artikel, läs nedan, stämplades som främlingsfientlig.

Följden blev att de fruktansvärda övergreppen för barnen i en s.k. MAL-BP situation där de sondsvältes till dödens gräns för att bli apatiska började igen. 

BARNEN FÄNGSLADES IGEN OCH NU SKALL GELLERT TAMAS FÅR SEGERSTED-STIFTELSENS FRIHETSPENNA FÖR ATT HAN MEDVERKAT TILL GROVA BARNÖVERGREPP.   KAN EN JOURNALISTIK SJUNKA LÄGRE?  KAN ETT KULTURETABLISSEMANG BLI SKEVARE? KAN ETT LAND BLIR MER MISSLYCKAT?  Detta är frågor vi ställer oss inför prisceremonin kl 17.30 i Göteborgs Universitet tisdag 27 november.