DN:s Peter Wolodarski riskerar piska upp judehat

http://www.breitbart.com/big-government/2017/11/07/wh-national-day-victims-communism/

Länken ovan handlar om att president Trump utsett 7 november som minnesdag för den fruktansvärda judiska kommunizmens offer.  Kommunizmens grundare var alla judar. I Sovjetunionens första regering var 20 av 22 ministrar judiska. Kommunizmen är den största och grymmaste massmördarideologi som någonsin funnits.

Två dagar senare, idag, 9 november 2017 har Dagens Nyheter en första sides artikel om den så kallade kristallnattens offer. Självklart var det en tragedi för de 400 judar som påstås ha dödats. Nota bene, den judiske chefredaktören Peter Wolodarski i den judiska tidningen Dagens Nyheter kringgår i stort sett med tystnad den oändligt större tragedin som judiska kommunistiska ideologer, politiker och bödlar har inneburit för mänskligheten.   Varför kunde inte Dagens Nyheter ha tio  sidor med stora  uppslag om judeboljevizmens offer och fruktansvärda konsekvenser för mänskligheten hans egen etnicitet, den judiska, orsakade?  Inte ord kunde man finna i Dagens Nyheter att bolsjevizmen var judisk.

Jag känner det judiska folket. Majoriteten  är oändligt mycket ärligare, och medmänskliga lika mycket som andra, än den usla elit som t.ex. Bonniers utgör i Sverige. Jag tackar Gud för Israel och hoppas att landet Israel skall bli den nya ledstjärnan för det judiska folket istället för den patetiska judiska mediala globalistelit som frossar i antifascism/socialism och extremliberalism och inte med ett ord berättar om de miljoner fattiga kristna bönder som blev denna elits offer. Inte ens på 100-årsdagen av denna förintelse av ryssar orkar judisk elitmedia berätta sanningen.

Det hade inte bara varit hovsamt av den judiske svensken Wolodarski att lägga 100 eller till och med kanske 1 miljon gånger större vikt vid analys och berättelse på 100-årsdagen av starten på det fruktansvärda lidande judebolzjevikerna åsamkade mänskligheten. Våldsdåd och terror som förklarar nationalsocialismens hat mot judiska folket. Det hade till och med varit visligt.   Ty jag vet vilket kollektivt harm som ligger oförlöst i den slaviska och germanska folksjälen i denna fråga. Men det kommer aldrig Wolodarski att fatta. Hade han förstått så hade han inte lyft fram årsdagen av 400 judars död under kristallnatten och glömt bort 100-årsdagen av över 100 miljoner av kommunizmens offer.

Den som menar det är antisemitiskt att formulera denna artikel kommer jag att polisanmäla. Ingen av de judiska svenskar som bor i Sverige idag har ansvar för judebolsjevizmens offer. Jag vill som germansk svensk ha en god och hygglig relation till judiska svenskar – vi har alla samma värde – vi är alla svenskar men för Guds skull – revidera inte historien! Berätta den som den är och uppvisa sinne för historiska proportioner!  Skärpning DN!