Dr Jackson anklagar SVT:s Jan Helin för barntortyr i mail till TT och Exprressen

Från:  Thomas Jackson
Skickat: den 29 september 2016 18:27:27
Till: jan.helin@svt.se (jan.helin@svt.se)
Kopia: hanna.stjarne@svt.se (hanna.stjarne@svt.se); redaktion@tt.se (redaktion@tt.se); redaktion@nyatider.nu (redaktion@nyatider.nu); jan.josefsson@svt.se (jan.josefsson@svt.se); nils.hanson@svt.se (nils.hanson@svt.se); eva.beckman@svt.se (eva.beckman@svt.se); jan sjunnesson (sjunnesson.jan@gmail.com); kjellasplund1@gmail.com (kjellasplund1@gmail.com); glambertz@hotmail.com (glambertz@hotmail.com); thomas.mattsson@expressen.se (thomas.mattsson@expressen.se)

 Hej Jan,   s.k. programdirektör vid SVT

du minns säkert när Du var ansvarig utgivare för artikeln om mig och apatiska barn http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14581279.ab

du får gärna kalla mig nazist eller högerextrem om det tillfredsställer dina sjuka behov och håller din ångest borta men jag kan garantera dig att det faktum att du påstår att MAL-BP diagnostik är nationalsocialistisk har orsakat ofattbart lidande för många flyktingbarn.

https://www.researchgate.net/publication/284133713_Malingering_by_Proxy_A_Literature_Review_and_Current_Perspectives

Du kommer att bli stämd igen. Jag gjorde en lex-maria anmälan på mig själv i våras i England och GMC, kanske världens tyngsta medicinska myndighet gav mig skriftlig besked att jag icke gjort något fel i apatiska barnfrågan i Sverige som de väl hade satt sig in i. Detta känner svenska Socialstyrelsen till.   Men du ansvarig för artikeln ovan offentliggör till hela svenska folket att jag bedriver nationalsocialistisk diagnostik när jag i SOU 2006:49  om apatiska flyktingbarn sida 26 diskuterar Malingering by Proxy (MAL-BP).

DU FÅR ALLTSÅ ALLMÄNHETEN ATT TRO ATT MAL-BP är något nationalsocialistiskt hopkok och därmed icke skall tillämpas emedan det är just MAL-BP alla riktiga internationella experter (glöm Ascher, Hjern , Bodegård och Tamas, de kan inte detta) anser sannolikt är förklaring till apatiska barn epidemin i Sverige.   Och är det så, så har Du, SVT/SR m.fl. orsakat en fruktansvärd copycat tortyrepidemi i Sverige. Du är en centralgestalt i att mörklägga övergreppen och det bör du erkänna och ta konsekvenserna av.

Om Du anser det fel det jag skriver om dig i denna artikel : http://jajj.se/the-child-tormentor-jan-helin-new-director-at-swedish-state-television-hoaxed-on-tv/    så hör av dig så skall jag korrigera det som är fel.   Det går ut på Twitter också till amerikanska senatorer m.fl. så det bör vara i ditt eget intresse att du hör av dig.

Jag vet att Kjell Asplund, utredare för Macchiarini-skandalen på Karolinska Sjukhuset, vill lämna detta bakom sig, jag vill inte kompromottera Göran Lambertz genom att sända honom kopia men jag gör det ändå och hoppas på hans förståelse, tillika ber jag Jan Sjunneson m.fl. om förståelse.
MAL-BP är en av de grymmaste övergreppen som tänkas kan på barn. Och mig som försökte visselblåsa kallar Du för nazist. Och därmed eldar du på övergreppsmännen. Fy skäms! Vet hut mångfalt om!!

Thomas Jackson MD, PhD
Professor European College of Psychiatry, UK