Dr Jackson förklarar för konspiratör Dr Jacksons favoritpolitiker var partiordförande för Conservatives den judiske Michael Howard

Dialog idag 2019-06-19 från Samnytt:  https://samnytt.se/har-borjar-angela-merkel-skaka-okontrollerat-under-ceremoni/#comment-4507795292

Thomas Jackson • för en timme sedan 
För det första är det fantastiskt att se två judiska personer som leder två av Europas viktigaste länder. Angela Merkels mor Herlind Kasner var judinna från Polen och Merkel är därmed enligt den starkaste definitionen av judiskhet alltså född av en judinna så ses man alltid som judinna.
Ukrainas president Zelenskiy är känd jude.
Många judar vill ha Polen som hemland, strävan från 1700-talet och det är fascinerande att Polen nu har det mäktiga Tyskland till väst och det snart mäktiga Ukraina till öst. En del polacker säger Polens president Kasinsky är kryptojude.
Fascinerande – kanske är det bra, jag vet ej.
För det andra vill jag påpeka att jag sett en del gravt inkompetenta invandrarläkare som satt in patienter med liknande skakningar som Merkel uppvisar på epilepsimediciner, kronisk medicinering. Medicinen hjälpte inte alls så jag satte ut den och patienten blev piggare men invandrarläkaren arg.

sanningen Thomas Jackson • för 28 minuter sedan
Glöm inte Boris Johnsson om du skall elda på konspirationsteorierna!
Hans mor är också judinna!

Thomas Jackson sanningen • för några sekunder sedan
Min favoritpolitiker alla kategorier var den engelske judiske konservative partiordförande Michael Howard. Judiska politiker behövs när mesiga anglo-sachser eller germaner inte räcker till. Kom ihåg att judar är minst lika splittrade som svenskar politiskt. Dessutom hör judar mer till kontinental-europa än svenskar.