Dr Jackson har redan vunnit rättsprocessen mot Jan Helin- Läs!

Ja, så är det faktiskt. Jag har redan vunnit förtalsprocessen mot Jan Helin. Varför det undrar kanske någon?

Jo, drygt 11 år efter att SVT och SR och hela svenska journalistetablissemanget hela tiden totalt mörklagt och ljugit om de s.k. mal-bp övergreppen på de s.k apatiska flyktingbarnen.  Och svensk media, Uppdrag granskning, SVT/SR och alla andra media fortsatt att ljuga, skriva FAKE NEWS  och hylla den parasitäre totalinkompetente Gellert Tamas utan vare sig journalistutbildning eller medicinsk utbildning så har mitt realistiska mål varit – Gode Gud låt mig i alla fall få lägga fram fakta inför en offentlig domstol.

Jag kommer lägga fram fakta efter fakta, dokument efter dokument, internationella experters åsikter, etiska kommittéers från England och Norge mm allt sådant som alla förstår har stort allmänintresse men som en enig journalistkår framför allt på SVT/SR undvikit publicera ty de tänkte ”Never change a good story, Gellert Tamas historia var så bra så även om flyktingbarnen misshandlas, torteras eller till och med avlider i mal-bp övergrepp så kniper vi käft om mal-bp trots att det var just det som den statliga utredningen SOU 2006:49 på sida 26 påpekade kunde vara sanningen”.

Och det är sanningen. Barnen i Sverige utsättes för ett ofattbart lidande och nu ska den s.k. advokaten Thomas Olsson och den store s.k. publicisten Jan Helin fortsätta att förneka övergreppen. Och detta inför domstol.  Trots att inte har en susning vad det handlar om ty då hade de skämt öronen av sig då de träder inför domstolen. Vilken djäkla cirkus det kommer att bli.  Jisses då!

Det enda viktiga för mig är alltså att två mina händer inför denna medical negligence och barntortyr som pågått och pågår p.g.a. åsnehögarna till journalister som en epidemi över landet. Helt i onödan. Det har kostat barnen ett oerhört lidande och hundratals miljoner i intensivvårdskostnader, andra vårdkostnader, advokatkostnader och sociala åtgärder. Och skapat ett enormt förakt hos alla invandrare för det totalkorrupta svenska samhället. Bortsett från barnens lidande är kanske detta det civilisatoriskt mest tragiska. Vem vill leva i ett så ruttet samhälle – jag förstår alla hyggliga muslimers avsky mot svenska samhället – jag delar deras avsky.

När jag hållit min slutplädering så kommer jag bara att lämna rättssalen. Thomas Olsson och Jan Helin får tjafsa på bäst de vill. De kommer ändå att förlora när de vinner. Detta har den superbegåvade advokat-och publicistduon icke fattat. Gud förbarme sig över dem.

Lyssna och lär:   https://www.youtube.com/watch?v=TTY2iOon7TE