Dr Jackson inte avstånd – icke från nationalsocialister, kommunizter, elitjudar, islamister eller Tino Sanandaji!

tj2

                                                    Dr. Jackson i Sigtuna

Ja, så är det faktiskt. Jag vill inte ta avstånd från några människor – utom aktivt kriminella och de som begått alltför svåra våldsbrott mot människor eller djur – dem får Gud ta hand om.

Jag vill vara i mitt umgänge med mina medmänniskor som Jesus Kristus (JK). Självklart en alltför anspråksfullt målsättning för en enkel syndare som mig.   Men JK kan vara min inspirationskälla i alla fall.

Jag skriver dessa rader som en kommentar till mitt föregående inlägg idag om Dagens Nyheters artikel att 30-talet är tillbaka   http://fokus.dn.se/sdu eftersom jag noterat att den tankeväckande och hygglige nationalekonomen Tino Sanandaji också skrivit en artikel pga det som DN idag har publicerat.

DN hade nämligen tagit tillfället i akt att insinuera som att det var något felaktigt i att Tino hade hälsat på någon från SDU.  Tino Sanandaji har sedan fallit i fällan och börjat förklara och ursäkta sig att han hade råkat hälsa på någon som jubelåsnorna, dessa demokratiska kretiner, på Dagens Nyheter menade han inte borde ha hälsat på. Snälla Tino, ursäkta Dig aldrig för att Du hälsat på människor som är laglydiga och har en tro. Personligen tar jag inte avstånd från någon laglydig människa.   Jag har träffat hyggliga nationalsocialister, kommunizter,  muslimer och judar som jag betydligt hellre har som grannar än jag har t.ex. Jan Helin eller Hanna Stjärne  dessa arroganta och obegåvade lögnlangare.

Är jag galen?

Är jag galen? Jag kan nämligen bara inte förstå människor som tar avstånd från andra bara pga deras åsikter. Jag tycker det är intressant att lyssna på människor med annorlunda åsikter. Hela Sveriges befolkning inkl SD-folket, dock undantagandes nationalister, nationalsocialister och konservativa, tycks idag lida av beröringsskräck för sina medmänniskor. Jag finner det djupt omänskligt och odemokratiskt, ja, faktiskt hatiskt.

 

Uppmaning!

Kära svenskar!   Sluta se ned på er broder oavsett hans åsikter. Han eller hon kan bli den som räddar Ditt liv en gång. Diskutera livligt och högljutt, men låt alla få komma till tals.   Sveriges åsiktskorridor är djupt inhuman och föder massiva spänningar.   Bojkotta hatmedia som Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, Expressen , Aftonbladet och framför allt den stora skökan SVT/SR-koncernen ty just där arbetar endast svin. Men det vet vi allaredan.