Dr Jackson slutar kommentera/skriva på andra webplatser än sina egna- fortsätter dock på Twitter och Facebook

Kära läsare,

jag planerar sluta kommentera och skriva på andra webplatser än mina egna. Jag har under åren 2006-2018 blivit gjord till halmgubbe, blivit felciterad i SVT/SR och annan riksmedia mm och därför agerat ”utanför boxen” för att få uppmärksamhet vilket jag bedömer jag fått.

Nu skall jag försöka bygga upp mina egna media. De enda icke-egna media jag kommer att ge intervjuer till är Nya Tider, Swebbtv.se , Ingridochmaria.se och Newsvoice.se.   Eventuellt även Nordfront.se om de hör av sig men jag bedömer de anser mig för politiskt konservativ – men de är välkomna.  Om jag glömt någon annan websida som tidigare gett mig stöd så ber jag om ursäkt för min glömska och ber dem kontakta mig så kan jag säkert ge intervju till även dem.  Kontakta då min assistent Gustaf Näsström på email impo@live.se eller se kontaktuppgifter på www.thomasjackson.se

Jag fortsätter som vanligt på Facebook och Twitter

Goda konservativa hälsningar

Dr. Jackson