Dr. Jackson slutar stötta nationalismen offentligt – fokuserar istället på konservatismen.

tj2

Kära läsare,

några ord en julaftonskväll. Barnen är hos andra så jag sitter nu med min kära sambo i vår julpyntade villa. Jag njuter av ett fantastiskt italienskt rödvin som har 94 på Parkerskalan (skalan går 50-100) och är alltså ett utomordentligt vin.

Jag har i många år offentligt stöttat nationalismen i Sverige – allt från Sverigevänliga Sverigedemokraterna till Svenskarnas Parti och Nordiska motståndsrörelsen. Alltså all form av nationalism som jag kan komma på. Varför har jag stöttat?   Jo därför:

1.Vi har haft ett enormt underskott av nationalism i Sverige sedan slutet av andra världskriget. Detta är farligt eftersom nationen är demokratins hörnsten. Utan nationen – ingen demokrati.   Dessutom står nationalismen betydligt oftare för trygghet, lag och ordning än vad socialdemokrati och liberalism gör.

2. Jag anser att eftersom Sverige under 70 år styrts av vänster-liberala rörelser med stöd av kommunizter så vore det bra för demokratin att Sverige nu under 70 år framöver styrs av nationalister/konservativa med stöd av yttersta högern som nationalsocialisterna i NMR.   Så det blir balans.  På samma sätt som komunizterna aldrig fick reell makt men har varit i riksdagen så menar jag att nationalsocialisterna när de blir ett riksdagsparti icke heller bör få reell makt. Men de får gärna sitta i Riksdagen – för balansens skull, som stödparti. Detta är sann demokrati. Jag tar gärna en politisk filosofisk diskussion med vem som helst om detta. Den debatten vinner jag.

3. Jag har kommenterat som ”bara den” på alla möjliga hemsidor som Avpixlat, Nationell.nu  Nordfront, Exponerat etc. Jag kommer kanske att fortsätta, jag får se. Men tidsbrist gör nog att jag slutar från och med idag. Vi får se hummhumm.

4. Jag kommer nu att sluta stötta nationalismen offentligt. Varför? Jo, för den har vuxit sig så pass stark idag.  Jag tror den omfattar närmare 30% idag av befolkningen, alltså de som röstar på SD eller partier höger om SD. 30% räcker anser jag. Nationalismen behöver inte längre stöd från en enkel läkare som jag. Jag kommer istället att fokusera på konservatismen så vi kan få ett ordentligt konservativt parti i Sverige. För mig att vara konservativ innebär att bygga på ideal från den traditionella kristendomen (inte det svammel som frikyrkan och svenska kyrkan står för i dagens Sverige), på upplysningstiden, att vara måttfull nationalist och måttfull etnocentrist samt demokratiska grundvärden. Till detta behövs en neutral media. Därför är min viktigaste demokratiska uppgift idag att parallellt med bildande av ett konservativt parti jobba emot den demokraturmedia som idag är Main-Stream-Media (MSM) i Sverige.  Svensk media som SVT/SR, Dagens Nyheter, Aftonbladet m.fl. ser jag som ett hot mot demokrati eftersom allmänheten har rätt att veta sanningen – som dock undanhålls dem av svensk MSM.

Med vänlig hälsning

Dr. Thomas G-A Jackson