Dr Jacksons inställning till Israel, judar och bolzjeviken Jonathan Lehman

Jag skriver detta för att klargöra vissa saker.

Jag har min frikyrkliga uppväxt där det pratades mycket om Israel.  Likaså talade vi mycket om Israel under mina teologistudier där baskunskaper i hebreiska ingick, även kunskap om det antika Israel ingick.

Dessutom har jag jobbat på Kibbutz Yagur utanför Haifa en sommar 1975, stortrivdes, kände mig som hemma. Det blev ett minne för livet när jag och Benzion Rosenberg körde ut mjölk kl 4 på morgonen i Haifas förorter. Vi brevväxlade ett tag efter att jag lämnat Israel.

Så, jag har naturligtvis väldigt starka intryck av Israel och det judiska folket. POSITIVA!

På sätt och vis ser jag Israel som en role model för andra länder. De står upp för sitt folk, de har en rimlig etnisk medvetenhet och jag bedömer dem som generösa mot andra länder. Framför allt är det en vital demokrati med allt det goda som följer med det.

Jag anser Jerusalem tillhör till hundra procent Israel och bör vara Israels och judarnas huvudstad. Snälla nån,muslimerna har hur många heliga städer som helst, en stad Mecka bör räcka (det rimmar 🙂  )

Jag önskar att palestinerna får en rimlig stat med tillgång till havet och ibland undrar jag om inte det bästa är en tvåstatslösning där palestinerna utgår från Gaza och territorium intill, tillräckligt för att bygga en palestinsk stat med ytterligare 30 mil strand mot Medelhavet som med 30 mils djup in i landet köps upp från Egypten.  Detta kan bli ett fantastiskt turistresemål och blomstrande handel med Israel kan påbörjas.

Så, hur sjutton ska jag som en person som gillar landet Israel, och ser den judiska majoriteten lika hygglig som den svenska majoriteten,  förhålla mig till det faktum att det bland de många som förföljer mig mest offentligt i Sverige och ljuger om mig att jag är nazist finns även de av judisk etnicitet. De tycks förfölja mig bara för att jag uppriktigt berättar att jag träffat några mycket trevliga nationalsocialister i Sverige som ger mig stöd i kampen att stoppa svårförståeliga medicinska barnövergrepp.

Ja, svaret på det är att givetvis, för att citera min gode judiske bekant Dov-Ber Kerler professor i Jewish Studies i Indiana, USA, att det ”återfinns idioter bland alla etniciteter, inklusive den judiska” sa han ordagrant till mig för drygt två år sedan vid ett personligt möte.  Givetvis menade han även att idioterna återfinns bland germanska, slaviska folk mm/etc etc.

Mitt motvapen blir nu att kalla alla som förföljer mig och kallar mig nazist, inkluderande svenskar, judar , muslimer, norrmän och alla andra för BOLZJEVIKER!  Det var nämligen bolsjevikerna -en blandning av etniciteter – som efter Ryska Revolution år 1917 brände tusentals kyrkor och avrättade miljoner kristna ryssar.

Jag vill inte, och jag kommer inte, att blanda in vare sig Israel eller den judiska majoriteten i detta. Jag har tidigare blandat in begreppet ”den judiska eliten” men skall försöka sluta med det. Jag skall helt enkelt använda termen ”bolzjevik”, oavsett om de som förföljer mig tillhör den judiska, germanska, slaviska eller anglosachiska etniciteten, för dem som kallar mig nazist.

Så, Jonathan Lehman för mig är du och alla andra som framställer mig som nazist en avskyvärd BOLZJEVIK!!   Och bolsjeviker finns det bland alla folk.  Ordet bol är det polska ordet för ”ont”.

Jag har idag talat med Israels ambassad, de var lyssnande, trevliga och sa att de ger ingen stötta till EXPO och i övrigt de är helt neutrala till EXPO. Den hållningen är naturligtvis både demokratisk och civiliserad. Vilket kampen kommer, vad mig anbelangar, att bli mellan mig och Expo också.   De motarbetar mig på alla vis och kallar mig nazist. Jag skall motarbeta dem på alla lagliga sätt och kalla dem för vad de i djupet äro: BOLZJEVIKER BOLSJEVIKER BOLZJEVIKER – demokrati förstörande BOLSJEVIKER . Hej Hopp!   🙂

 

Nedan ser ni BOLZJEVIKEN JONATHAN LEHMAN PÅ DEN VÄNSTER EXTREMA SAJTEN EXPO. Lehman förföljer mig trots att HAN VET att de apatiska barnen lidande då förlängs. Han bryr sig inte. Han är en hjärtlös bolzjevik på klassiskt manér. Lehman har en mångårig bakgrund i extremvänztern och kommuniztizka kretsar och är en av de centrala FAKE NEWS producenterna till svensk allmänhet.  FAKE NEWS som Lehman producerar till germanska idiotbolzjeviker på kommuniztizka SR och SVT.   Vi har kontaktat Lehman för en intervju – han gömmer sig. Vi ska få tag på honom- och fråga om vi får en intervju, lugnt, sakligt och enligt svensk lag.

 

Bildresultat för jonathan lehman bilder