Efter terrorn: SD:s väljare kommer halveras – då dessa väljare går till NMR

Jag läste i Nyheter Idag att en del människor är oroliga att Sverigedemokraterna kommer att få många nya sympatisörer efter terrordådet i Stockholm genomfört av en muslim.

Jag tror inte de behöver vara så oroliga. Hälften av SD:s sympatisörer kommer nämligen att lämna SD för att gå till Nordiska Motståndsrörelsen  och många andra kommer att gå direkt till NMR utan mellanstationen SD.

Svenskarnas parti kanske inte var så dumt trots allt kommer kanske ”en del” tänka i framtiden. Personligen stöttar jag alla nationalister oavsett om de är SD, SvP eller NMR. Nationen är demokratins grundförutsättning så en nationalist som jag har inget val. Jag tror många invandrare är eniga med mig – inklusive de skötsamma moderata muslimerna.

https://nyheteridag.se/stor-oro-for-att-sd-gynnas-av-attacken-jag-orkar-inte/

Eller- har jag helt fel?

GN