Email där SVT hotar Dr Jackson med 6 års fängelse

I detta mail från SVT:s dåvarande säkerhetschef år 2010 hotar SVT Dr Jackson med upp till 6 års fängelse. Bakgrunden var att Dr Jackson ungefär en gång i veckan skrev till SVT chefer, Uppdrag granskning och andra journalister att de gjorde fel som gick på Gellert Tamas version av apatiska barnens öde och att mycket talade för att barnen var utsatta för plågsamma s.k. malingering-by-proxy övergrepp och att SVT gjorde fel i att tysta ned vad internationell expertis sa om apatiska barn epidemin i Sverige.

Samtliga brev jag sände till SVT kommer ingå i det arkiv ett utländskt universitet önskar ha. Jag använde aldrig någon svordom, inga hot, inga könsord.

Jag skrev omväxlande irriterat att nu sjuttons gubbar får Ni väl skärpa er och omväxlande bad jag SVT på mina bara knän att ”för de apatiska barnens skull kan ni väl ändå visa barmhärtighet och publicera andra åsikter än Gellert Tamas”.

Gellert Tamas var ju den författaren och journalisten som SVT:s flaggskepp Uppdrag granskning gav ensamrätt att tolka vem som hade rätt och fel i apatiska barn saken. Ansvariga för detta var Christina Jutterström fd VD vid SVT, Nils Hanson Uppdrag granskning och Eva Hamilton f.d. VD vid SVT.

Jag tror ni får förstora bilden för att kunna se texten bra. Pröva med att dubbelklicka på bilden av mailet nedan!