En demokratisk katastrof? Uppdatering 23 februari 2015.

Uppdatering nr.2, datum 2015-02-23 :  Har framkommit att Expressen önskat lura allmänheten. Det fanns moraknivar på golvet i bilen. Enligt polisen föreligger inga hållpunkter att dessa avsetts för att skada någon människa.

Uppdatering nr.1 :     http://www.expressen.se/nyheter/nazister-hade-knivar-utanfor-expressen/

 

Uppdatering:  Besværande fakta har framkommit att Nordfronts journalister hade "knivar i sin bil". Æven om de låg i bilen før annat ændamål så bør detta utredas rimligt. Jag har hørt att många nationalister bær vapen før att skydda sig mot s.k. antifascister.

 

 

Bakgrund:

1. Ett privatägt vinstdrivande mediaaktiebolag med tidningen Expressen förnedrar inför hela svenska folket 2015-02-13 kraftfullt en handfull kvinnor i 20-40-årsåldern med foton, grovt kränkande texter och fruktansvärda rubriker som explicit säger att dessa kvinnor är onda till den gräns att fantasin får ta vid. Kvinnorna tillhör en nationell rörelse. De har aldrig blivit dömda för något kriminellt. Kvinnorna tycks omskrivas så negativt som möjligt eftersom aktiebolaget inte gillar deras ideologi.

2. Rörelsen kvinnorna tillhör har en egen tidning kallad www.nordfront.se   som är ungefär tre gånger så stor som Sveriges största kristna tidning Dagen och ungefär dubbelt så stor som norska tidningen Klassekampen.  Nordfronts journalister önskar av naturliga skäl fråga ut de journalister som har kränkt deras kamrater så därför åker rörelsens journalister till det privatägda aktiebolagets kontorshus för att få en intervju med denna konkurrerande tidnings journalister, alltså uppenbarligen på goda grunder. Saken är intressant inte bara för rörelsen utan har ett allmänintresse eftersom svenska medborgare har kränkts på ett sätt att enligt information två av de kränkta förlorat jobbet omedelbart i samband med aktiebolagets negativa publicering om dem. Och märk väl, kvinnorna har icke gjort något olagligt genom att tillhöra rörelsen.

3. Det privatägda aktiebolagets journalister finner situationen obekväm och ringer efter polisen trots att INGET olagligt har ägt rum.

4. Polisen kommer till kontorshuset och avvaktar inte för att se vad som sker utan GRIPER rörelsens journalister och för bort dessa svenska medborgare som överhuvudtaget icke gjort något olagligt.

Jag saknar helt enkelt ord. Läs nedan det som publicerades samma dag på rörelsens webtidning:

 

https://www.nordfront.se/nordfronts-journalister-skulle-granska-expressen-greps.smr#comment-209353

 

Nordfronts journalister skulle granska Expressen – greps

BANANREPUBLIK. Med anledning av den senaste tidens uthängningar mot Motståndsrörelsens aktivister begav sig Nordfronts utsända för att intervjua David Baas och hans redaktionskollegor utanför Expressen. Polisen kom till platsen och tre av Nordfronts medarbetare är nu gripna, misstänkta för ”olaga hot mot grupp”.

Polistrakasserier vid ett annat tillfälle. Foto: Nordfront

Expressen har under den senaste tiden sysslat med uthängningar, eller ”granskningar” som de själva kallar det, av Motståndsrörelsens aktivister, medlemmar och sympatisörer. Senast idag hängde de ut nationella kvinnor med namn och bild.

Med anledning av detta begav sig Nordfronts utsända ut mot Expressens redaktion med kameror för att där invänta David Baas och hans kollegor för att intervjua dem för ett granskande reportage, å Nordfronts vägnar.

Väl på plats spred Nordfronts medarbetare ut sig för att täcka så många utgångar som möjligt för att inte missa David Baas när han lämnar byggnaden. Nästan omedelbart dök polisen upp på platsen och omringade Nordfronts journalister och grep tre av dessa.

Enligt polisen är nu dessa tre misstänkta för brottet ”olaga hot mot grupp”.

Flera medier har skrivit om ”hotet” men missar helt det faktum att det var en journalistisk insats.

Nordfront följer utvecklingen och återkommer när mer information finns tillgänglig.

 • Detta är synnerligen obehagligt från demokratiskt perspektiv. Nu måste bara Sveriges riksdagspolitiker ta tag i detta!

  Jag vill uppmana alla på Nordfront att jobba demokratiskt utan våld! Våld bara i självförsvar, så vinner ni respekt, jag vet dock att vad jag förstått så har ni redan den policyn. Nu har ni ett överläge mot Expressen. Jag skriver på Nordfront i egenskap av klassisk konservativ (jag är utestängd från MSM-media på ett synnerligen odemokratiskt sätt) och jag VET att den nationalism Ni företräder är en reaktion på alltför snabba samhällsförändringar.
  Jag gör kanske en del besvikna (men jag tror inte det för ni vet det redan) men jag ser mig som klassisk konservativ. Och därför tycks jag vara utesluten från svensk samhällsdebatt bara för att jag i en två timmars TV-intervju september 2006 sa att jag är helt emot mångkultur. Det är ju självklart att man är emot mångkultur om man är konservativ. Skulle jag ha suttit och ljugit inför SVT-journalisten mitt upp i ansiktet på svenska folket och fegt sagt att jag gillar mångkultur- absolut icke. I en demokrati får man säga vad man tycker! Men DET fattar icke Expressen.
  Här har vi alltså en situation där några personer för Nordfronts räkning ville intervjua en journalist OCH BLIR GRIPNA AV POLISEN. Tanken svindlar – är detta gamla Sverige? Har etablissemanget blivit från vettet?Jag är helt helt övertygad om att Nordfront-personerna skulle respektera David Baas och andra av hans kollegor…eller har jag fel, det hoppas jag verkligen inte. MEN DE BLIR ALLTSÅ GRIPNA… av polisen som skall säkerställa demokratin. Detta kan vara ett ”defining moment” för mig. Det blir för allvarligt. Jag kanske helt slutar yttra mig hemma i Sverige – detta kanske blir min sista kommentar och jag kanske inte skriver mer påhttp://www.jajj.se. Jag skall dock försöka lägga upp denna Nordfronts artikel med kommentarerna som ett inlägg på jajj.se sedan får vi se om min nya hemsida, som har haft upp mot tvåtusen unika besökare på de två första dagarna, blir vilande kortare eller längre tid. Den kommer dock att ligga kvar så man kan läsa det som hittills publicerats där. Vad jag dock kan utlova alla demokrater i Sverige, inkl. nationalisterna hos Nordfront (ni får själva svara på hur ni ser på demokrati, det är icke min sak)är att jag kommer trycka ut denna artikel med kommentarer. Jag kommer att vid lämpligt tillfälle ta upp saken med mina engelska partikollegor i Conservatives och i Kristelig Folkeparti, alltså om de demokratiska problemen i Sverige och jag kommer närmaste månaderna försöka få in debattartiklar i Norge och England om denna sak. Jag förutsätter givetvis att det icke finns bevis för t.ex. vapen eller planer att skada Baas och andra från Expressen. Allt detta är omtumlande kära vänner! Vem hos polisen gav order att genomföra detta gripande om Nordfront- folket bara önskade en intervju med kommentarer? Saken måste utredas speciellt mot bakgrund av att det förelåg ett synnerligen stort intresse för Nordfront att ställa frågor till den tidning som på ett mycket grovt sätt kränkt enskilda inidivider genom att onyanserat pådyvla dem grova anklagelser, smutskastat och förtalat. Se till att detta blir en rättsak. JO-anmäl polismyndigheten så vi får en utredning som torde ha enormt principiellt intresse för demokratin i Sverige. Låt oss sedan följa svensk lag.
  2015-02-13 kan ha varit för mig dagen demokratin försvann från Sverige. Men vi får se hur saken utvecklas. Beklagar eventuella oklara formuleringar, jag skriver detta relativt snabbt eftersom jag har har begränsat med tid.
  mvh
  Thomas Jackson

  Betyg: 0 (av 0 röster)

 

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.
two × four =