Engelsmän och amerikaner kallar svenskar för idioter i världens största engelskspråkiga tidning

Jag tog farväl av Sverige redan år 1994, ville hellre jobba utomlands.

Jag känner många duktiga svenskar och är därför förvånad över hur ”sjukt” de tänker.

I dagens Daily Mail, världens största engelsk-språkliga  nyhetskanal (pappersuppplaga + webtidning är tillsammans betydligt större än t.ex. www.cnn.com)

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3547291/Sweden-s-deputy-PM-sparks-outcry-describing-9-11-Twin-Towers-attack-September-11-accidents.html

förlöjligas, utskrattas, hånas Sverige och svenskarna å det grövsta både  artikeltext men framför allt i kommentarsfältet.   Jag skäms faktiskt för att komma från Sverige.  Tack och lov har jag engelskt namn och talar engelska bra så jag bara säger att jag ha några förfäder från Skandinavien.

Jag kan garantera er läsare att vi har bara sett början på den svenska cirkusen.

Er tillgivne

Dr. Jackson