Ett innerligt tack till Svenska Läkarförbundet och dess styrelse

Dr Jackson, professor Marc Feldman och många andra forskare inom detta svåra medicinska område malingering by proxy  och alla barn i världen som utsätts för den fruktansvärda MAL-BP situationen sänder idag ett innerligt tack till Svenska Läkarförbundets styrelse under Heidi Stensmyrens ledning och Heidi önskar vi all lycka till i sin roll som ordförande för World Medical Associations etik-grupp.

Läkarförbundets styrelse sa under rättegången  Jackson./.Helin B 15812-16 vid Stockholms Tingsrätt 16 april 2018 ”Dr Jackson icke har gjort något etiskt fel eller klandervärt”.

I stort sett vet alla barnläkare idag, och de internationella experter som försökt agera i ärendet, att jag icke bara icke gjort något fel utan att jag med största sannolikhet har rätt i att de s.k. apatiska barnen utsatts för svåra övergrepp, läkare har lurats tro att barnen är sjuka, barnen är instruerade eller hotade av sina föräldrar att ligga, blunda, och inte röra sig. Barnen äter inte och dör om du som doktor inte sätter magsond, doktorn tvingas till att sätta magsond och barnen sondsvältes därefter till dödens gräns på flyktingförläggningarna. Detta KAN vara världens största medicinska skandal genom tiderna, orsakad av Gellert Tamas och Jan Helin på SVT/SR.

Sktistövlarna Gellert Tamas, det paranoida och psykiskt sjuka SVT/SR:s favorit, och SVT:s nye programdirektör Jan Helin mörklägger dessa övergrepp för folken.

Under rättegången 16 april satt Jan Helin 5 meter från Läkarförbundets stryrelse som tydligt sa, under ed, två gånger, att Dr Jackson ICKE har fel.  Styrelsen sa icke jag har rätt men både Läkarförbundets styrelse och barnläkarföreningens ordförande Anna K Bärtås erkände att de inte kunde barnmisshandels diagnostiken om den s.k. MAL-BP- situationen.

Om Svenska Läkarförbundet nu tillsammans  börjar diskutera MAL-BP och vad vi som läkare kan göra åt det så gör Svenska Läkarförbundet en stor medicinsk insats.

In Christo et Maria

Thomas Jackson leg.läk/specialist psykiatri MD, PhD

Director Evidence Based Medicine LTD

Leeds/UK