Extremt glädjande – Tyska AfD:s ungdomsparti bildar allians med Putins ungdomsparti

Ryska regeringens ungdomsförbund

Putin-nahe Organisation "Junge Garde"

Höger bild: AfD-män flankerar Putins man

Alla som förstår att Gud finns i det normala (att vår Herre Jesus Kristus älskar alla inklusive de onormala är en annan sak), att nationen jämte sanningen är demokratins viktigaste hörnsten och som vill känna meningsfullhet i livet genom goda kreativa och ångestbefriade goda traditioner kan idag jubla.

Enligt tyska stortidningen Der Spiegel har det tyska partiet, Alternative fur Deutschland, AfD, ett ungdomsförbund som bildat allians med Rysslands nuvarande regerings ungdomsförbund. http://www.spiegel.de/politik/deutschland/afd-jugend-und-putin-jugend-verbuenden-sich-a-1088721.html    I horisonten anas om AfD blir regeringsparti en tät union mellan Tyskland och Ryssland och därmed Kina. Tysk ingeniörskonst, ryska råvaror och muskelkraft och Kinas potential blir en axel som enkelt utmanövrerar USA. Är det bra? Uppriktigt sagt undrar jag men jag tror det är bra eftersom USA multikulturella  persona börjar bli påfrestande. Jag gillar USA men om inte Trump blir president blir jag orolig ty Hillary verkar gå antinationalismens och anarkins väg.

 

Ukraina, ike Ryssland, skyldig till massmord på flygpassagerare

Det har också kommit fram genom Daily Mail  igår att det kan mycket väl vara Ukrainas fighter jets som sköt ner  flygplanet MH7 där värstvärlden (skrev fel men ja tycker gott att väst-världen numera kan kallas ”värstvärlden”)  hela tiden lagt skulden på Ryssland. Läs: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3556177/Was-MH17-shot-Ukrainian-fighter-jet-BBC-documentary-claims-Boeing-777-targeted-plane.html

 

De politiska omvälvningar som sker i dagens värld är minst sagt omtumlande och det gäller att hålla i hatten den närmsta åren.  I egenskap av amatörhistoriker så har jag alltid sagt de senaste 15 åren att garantin för demokrati och fred ligger i en tät allians mellan Tyskland och Ryssland.

Eder tillgivne Gustaf Näsström