Farlig inavel mellan Expressen Aftonbladet och skökan SVT/SR

Tack god Gud för ärliga människor tänker jag när Svenska Dagbladets Ivar Arpi diskuterar rasismen mot vita. All rasism är naturligtvis avskyvärt – inklusive det som drabbar vita människor.

Därför är det oroande  när extremliberala Expressens Lars Lindström misstänkliggör Ivar Arpi och börjar diskutera högerextremism med en självklar utgångspunkt att Fria Tider, Avpixlat, Exponerat och Nordfront är högerextrema.

Lars Lindström   Vänsterextremizten Lars Lindström på Expressen.

 

Thomas Mattsson, chefredaktör på Expressen som legitimerar Lars Lindström, har jobbat tillsammans med Aftonbladets f.d. chefredaktör Jan Helin och ger nu Jan Helin vitsord när denne tillträder jobbet som s.k. programdirektör vid SVT. SVT:s nye mediokre VD Hanna Stjärne anser Jan Helin som ”modig” – låt mig utbrista – vilka narcissistiska inavlade klantskallar de är hela högen! Kan de inte gå utanför sitt eget smala kompisgäng som byggt Sveriges odemokratiska åsiktskorridor? Är det modigt att bygga vidare på en hänsynslös åsiktskorridor? Vilka mediala idioter vårt land Sverige har begåvats med. Inavel med dödfött resultat torde bli konsekvensen. Inget nytt, inget fräscht, bara samma gamla vanliga unkna kulturmarxizm.

Låt mig hjälpa de kognitivt handikappade journalisterna på Expressen med lite basinformation. Jag har nämligen läst de fyra av Lindström namngivna alstren i många år. Följande är undertecknads bedömning av de fyra websajter Lindström nämner:

  1. Fria Tider är en tydligt pro-europeisk liberalkonservativ websajt. Har inget som helst med högerextremism att göra.
  2. Avpixlat är en traditionell konservativ websajt som lyfter fram det som svensk hatmedia alltså Expressen, Aftonbladet, Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet och den stora skökan SVT/SR-koncernen tystar ner. Avpixlat har inget som helst med högerextremism att göra.
  3. Exponerat börjar tangera det som kan rubriceras i en del avseende som högerextremism men helthetsintrycket är att Exponerat är en form av terapeutiskt luftrum för förtvivlan mot de saker hatsajter som Expressen, Aftonbladet, Dagens Nyheter och den stora skökan SVT/SR försöker indoktrinera och tvinga på ett tidigare fritt folk – det svenska.
  4. Nordfront är den enda websajt om vilken det rätteligen kan diskuteras huruvida det är relevant att applicera termen högerxtremism på. Man glömmer dock då att Nordfront är en nationalsocialistisk sajt och att efterkrigstidens mediala stämpling av nationalsocialismen som en högerextrem rörelse är ren hjärntvätt. Nationalsocialismen var en socialistisk rörelse alltså en vänsterrörelse och icke en högerrörelse.

Det är djupt oroande för den demokratiska processen i Sverige att svenska journalister driver sin antidemokratiska agenda med illusoriska tricks som Lindström, Mattsson, Helin och Stjärne gör.    Journalistkåren har efter år 1968 djupt svikit sin samhällsuppgift att neutralt, opartiskt och objektivt skildra samhället. Svensk journalistkår måste bara straffas för sitt svek mot demokratiska hedersbegrepp som objektiv samhällsinformation. Sveriges inbyggare har lidit tillräckligt länge av kulturmarxiztizka hönshjärnors hugskott på den stora skökan alltså SVT/SR:s huvudkontor i Stockholm och de kulturmarxiztzkt hjärntvättade lokalkontoren över vårt avlånga land.

Rösta därför på Media-och Pensionspartiet (MEDP) vid riksdagsvalet 2018

http://drjacksonsbarnefond.com/mediapartiet-nytt-parti/

– ett traditionellt konservativt parti byggt på traditionskristendom och upplysningstidens idéer. Alltså motsatsen till det unkna dravel som KMZ (kulturmarxizmen) på SVT/SR  utsätter alla oss hederliga svenskar, ursvenskar och  invandrare, för.