För Guds skull – ta bort journalizterna från SVT.s debatter!!!

Är det någon mer än jag som längtat efter att se en entimmesdebatt i SVT kl. 20.00-21.00 mellan Jimmie Åkesson och Stefan Löfven där de får sitta på lagom avstånd i två fåtöljer och diskutera med varandra.

Inget tema givet, inga patetiska riktlinjer från galna journalister som bevisligen har sämre fungerande hjärnor än normalbefolkningen. Detta visade ju en studie nyligen.

Sätt dem bara där och låt dem prata och debattera med varandra. Om en av dem är så fräck att han bara talar i  mun på den andra så låt honom visa det så allmänheten kan genomskåda honom.

Jag är helt helt säker på att en dylik SVT-debatt utan den minsta mediokra in blandning från röd-grön-smörja till journalister skulle vara betydligt mer upplysande och förbättrande för vår demokrati än de osannolikt mediokra tillställningar som SVT:s pajasjournalister mäktar med.

FÖRBJUD JOURNALISTER ATT JOBBA I PUBLIC SERVICE OCH MEDIABOLAG. Jag vet faktiskt inte riktigt vad de duger till men det ska vi nog finna ut. Ställas ut som statister i ett museum över kommunizmens illdåd passar de perfekt till. Låt oss komma ihåg det.