Grupptalan från Sveriges läkare mot SKL om ideellt skadestånd avseende psykisk stress i apatiska barn behandlingssituation.

Sveriges Komuners och Landsting, SKL, arbetsgivarorganisationen för svensk hälso-och sjukvårdspersonal har satt svenska läkare, framför allt barnläkare, i en helvetisk situation när de behandlar s.k. apatiska barn. Barnläkarna förstår barnens lidanden men är bundna av ett blint SKL som går på linjen okunniga barnläkare i Läkarförbundet,  politiserande journalister på SVT/SR, bokförlaget Natur och Kultur och dess amatör-expert Gellert Tamas hemmasnickrade ovetenskapliga teorier pläderat för.

Många läkare har blivit svårt traumatiserade av att tvingas spela med i den grymma teatern och torde ha rätt till ideellt skadestånd.

Hör Du till dem så kontakta Dr Jackson på 070-5093176  eller på  email   thomas.a.jackson@hotmail.com    Läkarförbundet kommer i detta läge icke att göra något för Dig eftersom deras ansvar för övergreppen är odiskutabelt.

Dr Jackson har förutom sin läkarutbildning även juristutbildning med specialisering på skadestånd och handlägger rättssaken i samarbete med intresserade advokatbyråer. Detta kan bli Sveriges största rättsfall någonsin.

Jämför t.ex. med den grupptalan som Facebooks medarbetare planerar i samband med de trauma de utsatts för av att tvingas se på tortyr:

 

134 SVT Text     Tisdag 25 sep 2018
  UTRIKES PUBLICERAD 24 SEPTEMBER   
                    
 Facebook stäms: Traumatiserande arbete
                    
 En före detta anställd på Facebook i 
 USA har lämnat in en stämningsansökan 
 mot företaget för att det inte stödjer
 anställda som mår dåligt av att    
 granska övergreppsbilder.       
                    
 Enligt ansökan bombarderas Facebooks 
 moderatorer med "tusentals videor,  
 bilder och direktströmmade sändningar 
 av övergreppsbilder med barnpornogra- 
 fi, våldtäkter, halshuggningar, själv-
 mord och mord", men får inte hjälp av 
 företaget att bearbeta det de ser.  
                    
 Advokaterna vill att stämningen ska  
 ske i form av en grupptalan. Facebook 
 har inte kommenterat stämningen.   
  Inrikes 101 Utrikes 104 Innehåll 700