Hans Rustad på Document.no i Norge är en ohöflig intolerant idiot?

Jag läste just Hans Rustads brev, se länk nedan, till en medioker person på Gatestone International daterad 6 augusti 2016. Rustad visar sin omoral genom att baktala personer.  Jag hade någon kort kontakt med Rustad för 7-8 år sedan. Han var kort, arrogant, besser-wisser. Svenska nationalsocialister har behandlat mig betydligt bättre än vad Rustad gjorde.  Jag ska inte säga för mycket men att skvallra och gå bakom ryggen på människor försöker jag undvika såvida jag inte sagt till personen själv först – och då går jag inte bakom ryggen i alla fall.

Jag känner tyvärr Rustad för ytligt för att döma ut honom helt, ber han om ursäkt blir saken en annan, men brevet han skrev till Nina Rosenwald säger en hel del.   Jag måste personligen vara ett under av kärlek och medmänsklighet ty jag skulle aldrig neka någon sitta med på konferenser eller samtal – såvida de inte var kriminella eller tillhörde en terror-organisation.

Jag är innerligt trött på människor som försöker spela goda genom att trampa på andra och låtsas som att de är bättre än dem som de trampar på. Mitt råd till Rustad:   Gå till en söndagsskola och lär Dig kristen civilisation och sluta se grandet i din broders öga när du har en bjälke i ditt eget.

Angivarbrev