Har snakket med Norske TV2 om overgreppen på de apatiske barnen -litet intresse.

Har idag talat med en journalist på norska TV 2 om övergreppen på de apatiska barnen, att några kan ha avlidit av den terror de utsätts för av vuxna asylsökande. Det var en manlig journalist, vi talade 5 minuter, jag förklarade så gott jag kunde, hur endast de högerextrema jublat när jag sa att barnen blev sjuka av övergrepp i en MAL-BP situation. Hur detta medförde att jag fick associera mig med högerextrema offentligt för att få uppmärksamhet, att de högerextrema var väldigt hyggliga etc etc.

Jag sa att övergreppen fortsätter och 27 barn nu ligger som offer för dessa övergrepp. Journalisten undrade om de fanns i Norge? Jag svarade att jag jobbade i Stavanger som överläkare men jag blev utskälld av en norsk överläkare Jonas Schancke Olsen som sa jag var rasist som kunde tro sådant om flyktingföräldrar, oktober 2015.

TV2 journalisten var dock OK, han lovade se på länken nedan där jag intervjuas av Mikael Willgert.

Han sa dock att ”Dette er ingenting för oss”. Jag sa att det är så utländsk media brukar säga att ”det är Sveriges interna problem”, jag sa då att ”det måste komma utländsk media på banan för i Sverige vägrar journalister skriva om övergreppen, de skriver bara att barnen är sjuka, inte att de är sjuka pga terror i en MAL-BP situation, det mörklägger svenska journalister, och därigenom skyddar de övegreppsmännen”.

och vi sa adjö till varandra.