Hej svejs kära journalister!

Kära allmänhet och kära svenska journalister!    (vi ska snart ändra adressen högst upp från jjj.se   till  jajj.se)

Vinn tusen kronor – 1000 SEK

Vi har utlyst en bild-tävling om hur arketypen för en svensk journalist ser ut!    1000 SEK i belöning till vinnaren, läs längst ned mer om denna spännande tävling!

Har ni skvaller om Era kollegor så kontakta oss.   Kontakta gärna Gustaf på   email:   impo@live.se

Minst varje fredag skall vi försöka komma med skvaller om och kritik av Sveriges ”ego-inflated” och mediokra journalister!

Nu äntligen närmande mig pensionsåldern får jag både lust, tid, ekonomi och energi att börja jaga Er för de massiva lögner och dynga Ni har spridit i vårt avlånga land.

Ni vet säkert att lustigkurrar, för att inte säga yrkeslögnare vid namn Nils Hanson och Gellert Tamas under ledning av hönsmamman Eva Hamilton, alla ledande personer på SVT spridit lögner om mig, att jag är okunnig, icke vet vad jag pratar om och att jag är högerextremist med alla dess varianter då jag påpekat att vi i England har diagnostik för ”apatiska barn” alltså ”induced illness” som det kallas där.   Jag är en klassisk konservativ person, jag är en god konservativ, traditionskristen, måttfull nationalist och måttfull etnocentrist – som de flesta människor är.  Jag är upprörd över svensk medias förföljelse av konservativa och nationalister av alla de slag i Sverige.  Men men men, nu skall vi börja förfölja Er på samma sätt som ni förföljer oss.   Men vi kommer att vara betydligt ärligare och hyggligare och sanna! Vilket icke Sveriges mediokra journalistkår kan anklagas för att vara.

SVT har förhindrat British Medical Associations experter att uttala sig om apatiska barn –  beror detta på att BMA  ger mig stöd?   Att Tamas, Hanson och Hamiltons mediokra journalistik i Uppdrag granskning september 2006 skapat en copycat epidemi av övergrepp?   Varför vågar de inte publicera BMA:s brev de sänt mig? Är de rädda att bli avslöjade?

Det är helt OK att SVT knäppgökar AB baktalar mig.  Men en sak som icke är OK är att Tamas, Hansons, Hamiltons med flera SVT/SR lögner som mörklägger  s.k. MabP-övergrepp på flyktingbarn skapat en iatrogen barntortyrepidemi.   Vi får se var det hela slutar!

Läs mer på

www.drjacksonsbarnefond.com

www.mabpsyndrom.com

www.apatiskabarn.se

Denna websajt skall vi förhoppningsvis kunna utveckla i år. Det blir en sund skvallersajt och kritik av Sveriges narcissistiska, mediokra och lögnlangande journalistkår.   Ni behöver lite realitetsanpassning.  Jag vill också be om ursäkt om jag låter irriterad och aggressiv. Jag var ju företagsläkare vid SVT och SR två år under 80-talet och skötte om den trevliga personalen och ett mindre antal journalister, inte så många ty denna egocentrerade kår med sina kulturmarxistiskt hjärntvättade själar föredrog att gå till diverse privatmottagningar på Östermalm. De såg sig som för fina för att sitta bredvid enklare arbetare trots att det är dessa, ljudtekniker, ingeniörer, städare, kameramän m.fl. som utgör kärnan i etersändningarna.  Vara journalist kan vem som helst! Sitta och ljuga och ställe mediokra frågor är enkelt!   Kära journalister! Ni har totalt missbrukat allmänhetens förtroende. Ni är YRKESLÖGNARE! Nu skall vi, ty jag är fler än en, med sanningens svärd BÖRJA GRANSKA ER!

Avslutningsvis, som ni vet är jag psykiater, och mitt blodtryck är bra, tack vare mina fantasier där journalister, de övermaga och dryga, är mina slagpåsar!

Vi kommer att utlysa lite tävlingar också!    Den som målar, fotograferar, tecknar eller visualiserar på något kul sätt den mest komiska  bild av en svensk journalist ute på uppdrag skall vi belöna med 1000 kronor!  Prisutdelning senast 2015-03-01.Gärna hur ”arketypen” av en svensk journalist ser ut http://sv.wikipedia.org/wiki/Arketyp .    Kortfattat är arketypen en ”urbild/stereotypi/schablon” av något. Sänd den visuella produkten som en bifogad fil till email:  impo@live.se   gärna med kommentarer, pratbubblor eller allmän bakgrund till hur du tänkte när du målade bilden av en svensk journalist.   Just till denna första tävling belönar vi komiken, bilden skall vara så komisk som möjligt.   Vi skall sedan ha tävlingar om allvarliga visualiseringar t.ex. hur en svensk journalist skyddar och stöttar barnmisshandlare så de kan misshandla fler barn eller hur SVT-journalister är nere och hjälper de röda kmererna att avrätta så många som möjligt!!!

Vi kommer att publicera spännande tävlingsbidrag. Det kan vara allt från en journalist som går ut på uppdrag med en ”halsduk för ögonen och hörselskydd” och snubblar över ett bananskal och skyller på högerextremister till lite mer tragiska som en TV-chef som läggs in på psykakuten för de börjat tro på sina egna lögner. Nåväl, vi ska försöka ha god smak, men provokationer är ibland nödvändiga.

Tack för terapin!

 

mvh

Professor  Thomas Jackson

European College of Psychiatry

Storbritannien

 

http://avpixlat.info/2015/02/20/medierna-styrs-av-journalisternas-och-makthavarnas-omsesidiga-beroendeforhallande/

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.
eleven − 9 =