”Högern, alltså Nationalsocialismen, har nu Sverige i sitt grepp” – Dagens Nyheter

http://fokus.dn.se/sdu

Ovan finner ni en länk till en artikel om Den Nya Högern i Dagens Nyheter idag 20 december 2015.

        Låt mig initialt få uttrycka att jag fullständigt njuter av Dagens nyheters artikel om bl.a. dessa hyggliga medmänniskor ovan William Hahne, Jessica Ohlsson och Gustaf Casselstrand. För mig står de för integritet, vänlighet, omtanke, sanning och livskänsla.

Dagens Nyheters artikel är synnerligen intressant, inte i sig själv eftersom svenska journalister och main-stream-medias reportage i allmänhet är ansvarslösa, okunniga och ytliga avseende verklighetsbehandlingen. Intressant är den ty den illustrerar hur  typisk kulturmarxiztizk, tyvärr judiskägd media önskar positionera det politiska landskapet i Sverige. Jag skriver tyvärr judiskägd eftersom majoriteten av judar är lika hyggliga som etniska svenskar och många majoritetsjudar får orättvist klä skott pga sin elits arroganta maktinnehav där anti-nationalism är den röda tråden genom historien.

Låt mig i anslutning till detta påminna om hur jag definierar mig själv politiskt: Jag är en klassisk konservativ, traditionskristen, måttfull nationalist, måttfull etnocentrist, kritiksemit och balanspolitiker. De två sistnämnda epiteten har jag själv konstruerat. Jag är nämligen icke anti-semit, jag kan se att judiska etniciteten tillfört mycket gott till civilisationen men jag ser också att de har  svårigheter  att sätta gränser för sig själva. Judar behöver sund kritik annars tar deras omskärelsebaserade klubb över.   Jag är ”balanspolitiker” eftersom om samhället går för långt åt vänster eller höger, eller blir för mycket etnocentriskt eller för lite, eller för nationalistiskt eller för lite nationalistiskt så springer jag iväg mot den svagare sidan för att ”balansera”.   Jag tror detta att ”balansera” är en viktig aspekt på konservatismen.

 

Björn af Kleen
Dagens Nyheters semitiske och  antinationalistisk propagandist

 

Åter till DN:s artikel. Björn af Kleen som tydligen fått någon form av pris av sina mediokra journalistkollegor har säkert spenderat hundratals timmar för att finna sin ”agendasättande ton”. Hela artikeln har som självklar startpunkt att misstänkliggöra, negativisera, insinuera att höger är något dåligt – bara denna utgångspunkt manar till ett leende. Att vara högerman eller kvinna är något djupt respektfullt och kärleksfullt. Att vara höger innebär att man tar ansvar – till skillnad från vänzter som vred och  anarkistisk med lögnen som vapen försöker fullständigt massakrera människor med andra åsikter än sina egna. Tyvärr går dessa försök lika dåligt för Björn af Kleen som för hans kollega den lögnaktige personlighetsstörde journalisten Gellert Tamas som fick SVT/SR:s kulturpris för att han lyckats lura svenska journalister inkl. sig själv om de apatiska barnen.    Att vänztern har svikit de svenska arbetarna vet vi alla.

 

 

Lämna en kommentar