Hur kan sanning vara antisemitisk?

Det stod i Fria Tider idag ”Partiledare utpekas som antisemit”.

En judisk polsk organisation ondgjorde sig nämligen över att en polsk politiker offentligt diskuterat att en ”judisk bankir ordnade demonstrationer i Polen”.

http://www.friatider.se/partiledare-pekas-ut-som-antisemit

Denna judiska bankiren är den ökände George Soros som driver en odemokratisk verksamhet – detta är väl känt. Den är odemokratisk eftersom Soros använder en mycket mycket stor mängd av sin enorma förmögenhet,  pengar att påverka opinionsbildning i världen,

Man hör ofta talas om uttrycken ”den judiske poeten”, ”den judiske författaren”,  ”den judiske nobelpristagaren” etc etc. Så varför skulle man då icke få tala om ”den judiske bankiren” utan att bli anklagad för antisemitism. Jag anser man borde ha sagt ”den svenske bankiren” etc om det nu varit så. Judar har samma värde som alla andra, varken mer eller mindre och de skall icke ha någon förtursrätt till gynnsam positionering på något som helst sätt. Det bara skapar ”resentment” vilket kan bli farligt för en minoritet.

Alla skall veta att jag gillar Israel och det israeliska folket.  Jag uppskattar starkt de kulturella och vetenskapliga bidrag som den judiska etniciteten tillfört  Europa, de har tillfört mycket men jämfört med germanerna har de tillfört en bråkdel.   Det är patetiskt att en offentlig representant för ett folk snackar i ”nattmössan” som denne s.k. ledare för det judiska folket gör.   Både han och den judiska organisation han representerar är skyldiga både den polske politikern och det polska folket en ursäkt – därmed basta!!!