JACKSON-MOT-SVT nu är vi igång

Läsare!

Jag tror vi nu är över tröskeln.Till att bedriva normal lobbying och normala rättsprocesser.

Mycket tack vare Sveriges journalister – dem som jag tidigare såg som enbart motståndare i saken. Jag kommer därför att släppa den stundom provocerande stil som jag bedömt som nödvändig för att mina motståndare skall se mig och känna att jag finns.

Jag vet att flera journalister nu jobbar för att skaffa information och har öppnat upp för tvångssimulering/MAL-BP som samhällsproblem framför allt inom personlig assistans. Men naturligtvis främst fortfarande inom apatiska barn epidemin.  MAL-BP är ett fruktansvärt övergrepp som inget barn skall behöva genomlida.

Det kommer, såvida jag icke är på resande fot vilket jag är i snitt 1-2 dagar per vecka, att komma uppdateringar förhoppningsvis dagligen på denna blogg från och med idag. Och jag redogör lite för projektet och hur det utvecklas.   Jag har aldrig lärt mig hur kommentarsfältet här på bloggen fungerar. Skall försöka lära mig det imorgon.

mvh

Dr Jackson