Jajj.se tar en paus.

2015-02-24:   Kära läsare!

Jajj.se har nu varit igång drygt två veckor, från 9 februari. Vi har haft 10743 sidvisningar och 4617 unika besökare under denna period.

 

Vi hade tänkt att utöka men gör istället tvärtom och lägger Jajj.se på is tills vidare men vi kommer att finnas kvar. Det finns idag så många hyggliga, humanistiska, konservativa och nationalistiska hemsidor som motvikt till det massmediala vänsterschabrak som terroriserar ursvenskar och invandrare genom att icke skriva sanningar i detta vårt land så vi hänvisar tills vidare till dem. När helst vi känner tiden manar så kommer vi dock att agera. Så dyk gärna inom oss när Ni surfar, kanske finns något nytt bland alla våra satirer och provokationer vi riktar mot de svenska lögnlangarna alltså mot SVT/SR/SvD/DN/Expressen/Aftonbladet och den till ytterlighetens gräns fjantiga landsortspress vi har.

Vi har dock en idé till den drygt en miljon svenskar (konservativa invandrare och ursvenskar) som vill protestera mot pelle-jönsar,mediahäxor och tricksters som i sin naiva kulturmarxistiska livsåskådning inte fattar att de har ”snöat in”, ingen skrattar åt dem längre, ingen tar dem på allvar även om de tror det för så många håller masken.

Idén är följande till Er alla läsare:  Vägra låta Er intervjuas av de mediokra dårarna på SVT/SR och riksdrakarna DN/SvD/Expressen/Aftonbladet.

Dessa blådårar kallar er bara nazister, fascister och högerextremister oavsett vilka sanningar ni berättar om. Och ge istället intervjuer till     www.avpixlat.info        www.friatider.se   www.exponerat.net    www.nordfront.se   www.nyatider.se   www.d-intl.com   .   Beklagar om vi glömt någon. Den enda vi inte fullt ut rekommenderar om du önskar vara säker på att inte bli förvrängd, förvanskad eller trakasserad är www.nationell.nu – det är den enda sidan vi blivit mordhotade på förutom alla de vänsterextrema såklart. Dessutom har www.nationell.nu enligt oss en osaklig antisemitisk hållning. Man både kan, och framför allt bör man, ge världens mest välmående och resursstarka etnicitet, den judiska, sund kritik för deras enorma innehav av medial och finansiell makt men man både kan och bör göra det civiliserat och korrekt.

Pseudodemokrater i journalistkåren och bekväma soffliggare bland befolkningen kommer naturligtvis att kommentera att Dr. Jackson rekommenderar www.nordfront.se       OCH VARFÖR REKOMMENDERAR DR. JACKSON EN NATIONALSOCIAlISTISK HEMSIDA DÅ?  Vi låter honom själv kommentera:

”Jo det ska jag säga er mina kära medmänniskor, för mig är sanningen betydligt viktigare än politisk etikettering.  Nordfront.se  är den enda websajt där mina kommentarer icke blivit borttagna trots att, bland mycket annat jag skrivit där, jag både försvarat Israel och den judiska majoritetsbefolkningen. Jag kan tala mycket om detta men kan göra det någon annan gång. Dessutom vet Nordfronts journalister om att jag inte är nationalsocialist utan nationalkonservativ – men de respekterar mig som människa och det jag yttrar  vilket DEFINITIVT INTE IDIOTERNA PÅ SVT/SR GÖR.  Vi behöver verkligen en media med breddat politiskt spektrum om vi ska återfå verklig demokrati i detta landet.  På SVT/SR och riksmedier har jag blivit förlöjligad när jag redogjort för dem fakta, som de sedan självsvåldligt nekat publicera, utan istället har medieåsnorna förlöjligat mig och mörklagt internationell medicinsk diagnostik som är en självklarhet i alla länder utom Sverige. Mörkläggningen av att det finns rikligt med litteratur om ”Illness Deception”, sjukdomssimulering, tvångssimulering, by-proxy simulering som enkelt förklarar den s.k. apatiska barn epidemin i Sverige.   Men så mycket förstånd eller sanningslidelse har inte de kriminella kollektivt psykotiska media åsnorna på SVT/SR + riksmedia att de ens kan medge att de har gjort fel när de gått på en simpel lögnaktig journalist som Gellert Tamas falsarier som bara intervjuat i just denna fråga, ett fåtal okunniga åsnor till läkarkollegor till mig. Jag har en princip här i livet och det är att vara vänlig och lyssnande på alla, att se till den enskilda människan, som J.K. gjorde. Men jag umgås inte med aktivt kriminella- de skiter jag fullständigt i, dem får J.K. ta hand om, Han umgås till och med med dem men just det orkar inte jag. Jesus Kristus är mitt föredöme och han umgicks med ALLA, likaså umgås jag gärna med kommunister, nationalsocialister, socialdemokrater, borgare, miljöflummare.   Och om några i hjärnan sjuka och dekadenta svenska journalister skulle utmåla mig som nazist bara för att jag, när det passar, träffar nazister, eller när det passar träffar kommunister, eller islamister – så VARSÅGOD ERA GAMLA SKOJARE!   Och ännu värre: OM NI FÖRSÖKER SKRÄMMA MIG, GENOM ATT KALLA MIG NATIONALSOCIALIST, FRÅN ATT TALA SANNING OM BARNTORTYR OCH AVSLÖJA BARNTORTYR SOM NI GENOM ER MEDIOKRA JOURNALISTIK ÅSAMKAT FLYKTINGBARN, SÅ KAN JAG GARANTERA ER ATT JAG FULLSTÄNDIGT SKITER I DET.  DOCK,JAG HOPPAS JAG NI BRINNER I HELVETET TY DET FÖRTJÄNAR ALLA SVERIGES JOURNALISTER SOM HAR TOTALLURAT HELA SVENSKA FOLKET ÖVER TIO ÅR OCH ORSAKAT ETT OFATTBART LIDANDE FÖR TUSENTALS BARN.”

 Tillägg:   I Norge eller England, länder där jag bott många år, skulle jag icke rekommendera någon till en nationalsocialistisk hemsida, eftersom i dessa länder, även om de stundom också präglas av stark politisk korrekthet, finns en annan moral och pressetik hos journalister. I Sverige föreligger mer eller mindre en journalistisk katastrof, en totalhavererad journalistik som jag benämner ”journalism” – den godtyckliga lögnens ideologi. Læs artikel om detta i Nya Tider:   http://www.nyatider.nu/journalismen-ett-hot-mot-demokratin/

I Sverige har jag varit piskad till att gå till nationell media inklusive Nordfront för att sanningen skall komma fram och för att copycat overgreppen på flyktingbarnen skall avslöjas. Hade jag i Norge eller England blivit anklagad för samma sak som SVT/SR/Aftonbladet/DN anklagat mig för under många år nämligen diagnostisk inkompetens och högerextremism och utan möjlighet för mig att ge genmäle så hade sannolikt de ansvariga redaktörerna blivit kastade i fängelse och jag blivit tilldömd ett miljonbelopp i pund från publicisterna.   Kanske blir det så i Sverige också till slut när vidden av skandalen om de svenska journalisternas lögner om de apatiska flyktingbarnen/I.I.-barnen visar sig.

Dr. Thomas Jackson, initiativtagare, men icke allena, till Jajj.se blev veckan före jul 2014 uppringd av Sverigs Radio P3 av en kvinnlig journalist för intervju. Han tackade nej med tanke på att han saknar förtroende för dem och inte vill riskera att deras dåraktiga journalistik gör situationen ännu värre för dem han jobbat mest för de senaste tio åren av hans liv, nämligen I.I.-barnen i Sverige.

Lämna en kommentar