Jajjs nye skribent Gustaf Näsström skriver: STRAFFA feministerna!

Tack till Jajjs redaktion att jag Gustaf Näsström får börja skriva här på Jajj. Jag vet vår ansvarige ugivare Dr. Jackson, som slutat skriva pga andra engagemang, har flera skickliga skribenter på gång till hösten då Jajj kanske kanske blir en mer renodlad nyhetstidning.

Sveriges förödande feminism

Ser idag 25 april 2015 på Gomorron Sverige. Som vanligt bara kvinnliga hysterikor till journalister. Den enda stackars mannen är förpassad till ”väderpojke”. Hysterikorna sitter och spelar goda och duktiga och pratar om kaoset med Sveriges cirka 100000 personer som har s.k. god man. Det har framkommit mycket fusk, de s.k. goda männen lurar stackars utsatta funktionsnedsatta individer på pengar. Sammanlagt torde det röra sig om hundratals miljoner. Men feministerna mörklägger som vanligt och uppger bara 26 miljoner för att alla skall fortsätta sitta still i båten. Nedan kan till vänster beskådas det feministiska flaggskeppet Marianne Rundström på Gomorron Sverige vars destruktiva inverkan på utsatta människor i Sverige svårligen kan överskattas. Till höger ses andra tokfeminister: Lotta Bouvin-Sundberg + en okänd man.

Men de urusla mediahäxorna på SVT som kallar sig journalister frågar sig inte varför vi fått ett samhälle som sjunker ner i dyn, i en empatilös djungel – kan det bero på att det är de själva, Sveriges feminister, dessa tokstollar till människor som i en märklig Zeitgeist lyckats göra sin anarkistiska ljugarjournalistik till politik. en politik där brottslingar skall tyckas synd om, mobbare är offer, lag och ordning fascistiskt etc i all oändlighet.   Vi har här på jajj.se  ett recept: Straffa feministerna för deras illgärningar!

Kan inte vanliga svenskar dra slutsatsen att den tilltagande laglösheten, fallande skolresultat, ökande kaos och misär i Sverige beror på FEMINISM!

mvh

Antifeministen Gustaf Näsström