Kalla Dig nationalsocialist eller fascist- bryt medias förtrollning!

Kära läsare av min blogg ”Jackson jagar journalister”!

Som en del av Er känner till var jag refererad till som expert i en statlig utredning SOU 2006:49 om s.k. apatiska flyktingbarn. Alltså flyktingbarn som fått ”uppgivenhetssyndrom” i samband med att familjen skulle utvisas.

apatiska barn bild 1 Bild av apatiskt barn i uppgivenhetstillstånd med familj i väntan på asyl. Vänligen notera att barnet i realiteten lider svårt. Detta är ingen simulering som svenska journalister diskuterar. Det har tvingats in i ett beteende som ger det extremt höga blodnivåer av stresshormoner och blir svårt psykiskt traumatiserat i processen. Barnet kan inte svenska språket, blir hotat om det inte är tyst och är fångad i de vuxna asylsökandes grepp. Flera sondsvältes av de vuxna asylsökande som sköter sondmatningen med magsonder till dödens gräns för att bli tillräckligt sjukt för att få ett ”bra” läkarintyg som styrker att barnet är så sjukt att det behöver asyl i Sverige.  Efter att asyl är uppnått försvinner barnen. Karolinska Institutet försökte återfinna 30-tal barn för en studie år 2008 men fick icke kontakt med något barn.   Jag säger med bestämdhet att om nationalsocialisterna är de enda som vill stoppa dessa fasansfulla övergrepp i Sverige så måste vi rösta på dem!!!

När undertecknad Dr. Jackson skrev en vetenskaplig artikel som publicerades i Dagens Medicin 18 januari 2006 om att detta tillstånd är välkänt i England och USA och kallas för Malingering by Proxy ”MabP” och riskerar barnets hälsa, olika mycket beroende på hur länge och hur intensivt barnet tvingas av de vuxna ligga i väntan på asyl, så blev jag av svenska journalister kallad nazist, fascist, främlingsfientlig och mycket annat trots att jag under stora personliga uppoffringar skrev för barnens bästa. Och när jag blev nazi-anklagad mörklades allt jag skrivit inkl. MabP-begreppet av SVT. Svensk media sköt visselblåsaren. Trodde de!   Jag bryr mig nämligen inte om vad en samling journalisthäxor på SVT kokar för brygder. Jag utmanar gärna det unkna journalistiska etablissmang vi har i Sverige. De är inte alls farliga för oss- de är en samling patetiska filifjompar som bara är destruktiva. Däremot är de väldigt farliga, t.o.m. dödliga för de apatiska flyktingbarnen.

Jag ber mina läsare notera att det var och är fortfarande lika svårt för mig att få ut till allmänheten, eftersom svenska journalister tystar mig och alla kollegor som anser som jag och mörklägger övergreppen, att barnen lider svårt, att jag har engelska läkarförbundets stöd, att världens främsta specialister på ”Illness Falsification in Children” säger samma sak som jag – som Ni har att få ut i media att många ensamkommande flyktingbarn är i övre tonåren och inga barn.  Att denna blogg existerar beror helt enkelt på de apatiska barnen. Jag vill stoppa detta fruktansvärda lidande som barnen är utsatta för.   Inte ens Sverigedemokraterna är intresserade att höra sanningen.

Mot bakgrund av det jag skrivit ovan förstår Ni att jag, bosatt utomlands tack och lov, vill slå mot marodörernas hjärta, alltså mot Sveriges ljugande journalister. Det finns en sak som jag funnit slår effektivt mot svenska journalister och det är om man kallar sig nationalsocialist – detta i ren protest, som en form av örfil mot svenska journalister så de kanske vaknar upp från sin hysteri.   Alla skall veta att jag är en traditionskristen konservativ person, jag är ingen nationalsocialist. Dock, eftersom jag hela tiden blev kallad nazist i svenska media så tog jag kontakt med två kända nationalsocialister, blev inbjuden på en 2-timmarsmiddag hemma hos en av dem. Vi diskuterade politik. De var trevliga och hyggliga. Från dem fick jag höra sanningen ”Thomas, vi vet att du inte är nationalsocialist, du är ju konservativ”. Jag kan bara konstatera att från nationalsocialister får jag höra sanningen och från svensk journalister lögner.   F.ö. stöttar de mig helt och fullt i kampen för att stoppa MabP-övergreppen på flyktingbarn. ”Inget barn skall utsättas för övergrepp, vara sig i Sverige eller utlandet” sa de ordagrant.

Kalla Dig nazist. Ju fler vi är som kallar oss nationalsocialister, till trots att vi icke är det, desto effektivare punkterar vi journalisternas terror mot svenska befolkningen eftersom de icke kan hänga ut tusentals, tiotusentals ja hundratusentals människor som nationalsocialister.   Det torde f.ö. ur etisk-moraliskt perspektiv vara helt legitimt med detta agerande eftersom lidandet hos de apatiska barnen som svensk journalistik skapat är så ofattligt och de fruktansvärda lögnerna om s.k. ensamkommande barn som media sprider gör att sanning som begrepp urholkas alltmer och lögner som operativ metod sprider sig alltmer i svenska samhället och då kan vad som helst hända och demokratin gå förlorad.

Sammanfattning: Med andra ord är det etiskt-moraliskt fullt legitimt i Sverige idag att kalla sig nazist, nationalsocialist eller fascist för att på detta sätt ge etablissemanget, framför allt det journalistiska etablissemanget, en rungade örfil så de vaknar upp från sitt hysteriska ljugande.