Kommunizter på Norran i Skellefteå -stöttar barntortyr!

Läste på Nordfront.se som jag brukar göra då och då om att Norran.se   i Skellefteå hotat en NMR-anhängare med ”uthängning” om han inte skvallrar.

 

”Jag uppskattar Gellert Tamas författarskap” (som medför svår barntortyr) säger

åsnejournalizten och kommunizten Jenny Pettersson på Norran i Skellefteå

(Bild: Har tagit bort bilden, måste kontrollera att det är rätt bild, här är i alla fall rätt bild, Jenny hör av Dig om den är fel.   Om några hann se den förra bilden med fel person så  ber jag den som var på den felaktiga bilden höra av sig så sänder vi några tusenlappar i ersättning. Tillägg: Vi har nu kollat med vårt statistikprogram och tydligen har 3 i Sverige och 3 på en annan kontinent sett på förra bilden som var FEL. Alltså väldigt få under den korta stund, uppskattningsvis 40 minuter den låg ute, men tusen kronor kan vi sända till den Jenny Pettersson vars bild felaktigt användes. Sänd då sms till 004798189351 och gå ner till Skellefteå polisstation så ringer vi dit och kan med hjälp av vakthavande identifiera, du kan ju också gå till Notarius Publicus, fråga Länsstyrelsen, de vet vem som har det uppdraget. Uppriktigt igen, vi beklagar verkligen användandet av fel bild – det skedde i hastigheten och Jajj.se önskar rimligt kompensera för vårt fel.   Tydligen är vi inte så mycket bättre än kommunizterna på Norran – men å andra sidan så är vi ett satirmagasin som ingen bryr sig om!  🙂   Du kan ju trösta Dig med att all uppmärksamhet vi, alltså vi på www.jajj.se,  får hjälper till att avslöja de galna journalistidioterna i Sverige som har trott på Gellert Tamas medvetna falsarier om flyktingbarnen och orsakat en barntortyrepidemi av s.k. MAL-BP övergrepp på oskyldiga flyktingbarn utan motsvarighet i världshistorien. F.ö. skrev vi till Jenny Pettersson på Norran och frågade om allt i artikeln om henne var korrekt, men hon hörde inte av sig, tydligen ville hon att Du, en annan Jenny Pettersson, skulle bli komprometterad. Tack och lov upptäckt vi dock själva vid efterkontroll att det var fel bild.)

Här nedan är dock bilden på den journalist vi vill driva satiriskt med, Jenny Pettersson på Norran, alltså i egen hög person -och jag ber Dig Jenny, om det är fel person igen så hör av Dig, för du vill väl inte att någon annan skall få lida för eller oförtjänt få good-will  för dina insatser – förutsätter det. MVH GN.

Bildresultat för jenny pettersson norran bilder

 

 

Talade först med deras journalist Jenny Pettersson, hon kanske är vikarie ty hon blev förvånad när jag sa ”Norran är en liberal tidning”   ”Är den?” sa hon, då hördes en kvinnoröst i bakgrunden som tillrättalade och sa något ”ledarsidan är liberal”. Jag frågade då om de var politiskt aktiva och om jag försiktigt fick fråga vad de röstade på men det nekade de och istället började de fråga mig vem jag var. Jag svarade ”Gustaf Näsström chefredaktör på Jajj- Jackson jagar journalister”.  Jag betonade att de bör skildra allt objektivt och undrade om de ansåg kommunizmen godare än nationalsocialismen – de vägrade konsekvent svara. De var nu två som håller på med en granskning av NMR och menar att de inte behöver granska kommunizmen för det gör inget att kommunizmen mördat, svultit ihjäl, lemlästat, förtryckt, isolerat, plågat, torterat, hundratals miljoner av människor.  De sa dock att de visste mycket väl vem Gellert Tamas var och att de gillade vad han skrev och att de därmed stöttar hans stöd till barntortyr på oskyldiga flyktingbarn, alltså att föräldrarna sondsvälter barnen till dödens gräns så de skall bli så sjuka att de får asyl. Detta var helt OK enligt Jenny Pettersson, lite osäkert vad den andra åsnan, eller ska vi kalla henne femoiniztisk mediahäxa? anser.

För övrigt så tycks Marcus Melinder chefredaktören gilla  älgar. Till vänster på bilden syns en kvinna, sen tror ja det är älgen i mitten, det kan ju vara älgen som syns till höger men de flesta är säkra på att det är Marcus. Han blev för övrigt, tyckte jag, irriterad när jag sa jag är rikare än han 🙂    Ja, som alla vet är Jajj.se ett satirmagasin. Marcus får gissa på om jag menar att jag har ett rikare själsliv eller större skogar än han har. Jag sa tydligt till Marcus att en god journalistisk grundregel är att skildra alla nyanserat och neutralt och att de bör hänga ut kommunizterna i första hand eftersom de mördat betydligt fler människor än nazisterna.    Han försökte uppfostra mig hur jag skall tänka men då gjorde jag likadant mot honom.

Bildresultat för marcus melinder norran bilder

Eder tillgivne Gustaf Näsström

I nådens år 2016 ute i de stora skogarna.

 

 

Lämna en kommentar