Kopia email till mediapotentater som Janne Josefsson, barnläkarmaffian, m.fl.

 må 2017-05-08 17:46

Till:hanna.stjarne@svt.se; henrik.grinbaum@svt.se; henry.ascher@socmed.gu.se; anders.hjern@chess.su.se; lars.joelsson@vgregion.se;lars.helle@aftenbladet.no;redaktionen@tt.se; redaktionen@dagensmedicin.se; redaktionen@nordfront.se;redaktionen@newsvoice.se;redaktionen@expressen.se;vavra.suk@alternamedia.se;information@forvaltningsstiftelsen.se;info@cooltv.se;info@nrk.no;hanne.kjoller@expressen.se;Hanna Thorsen (hanna.thorsen@nrk.no);aba@dagbladet.no;anna.basen@expressen.se;cilla.benko@sr.se;ingvar.svensson@expressen.se;per.almgren@nok.se;lawen.mohtadi@nok.se;kjellasplund1@gmail.com;lars.farde@ki.se;Broen.xyz (hilde@broen.xyz)

Trots svensk public services kompakta motstånd så kommer sanningen om de s.k. apatiska barnen att sippra fram – rättegångarna kommer pågå i etapper under många år!

Första etappen detta och kanske nästa år är enskilda åtal för grovt förtal som eventuellt kommer att drivas till Europadomstolen eller drivas från engelsk domstol, det gäller sammanlagt 6-7 stämningar bland annat att Natur & Kulturs bok De Apatiska måste konfiskeras eftersom den stimulerar till barnutnyttjande.

När dessa är klara, eller parallellt om det gynnar ett avslut på skräck-epidemin för barnen, så kan det finns underlag för att lämna till brottmålsåklagare i alla fall en handfull  barnläkare och ett dussintals journalister/förläggare. Återigen, jag driver detta i ett enda syfte och det är att övergreppen på barnen OMEDELBART SKALL UPPHÖRA. Få saker skulle göra mig gladare än om Lars Joelsson t.ex. eller Nils Hanson, bägge har jag tidigare talat med, kunde kontakta mig och se över en plan kombinerad av samhällsinformation/medicinsk information till allmänhet respektive Socialstyrelse.   Om Ni gör så kanske alla tankar om domstolsprocesser mot Er kan läggas ned och vi alla skakar hand och säger – vilken mardröm – skönt det är över.  Jag kan garantera att om ni inte gör det så riskerar ni ställas inför ett allvar ni idag inte kan föreställa er avseende rättsskipning, jag tänker på engelsk domstol eller Europadomstol eller annan internationell domstol för brott mot mänskligheten. Det är inte bara jag som vill att ni skall rannsakas- för barnens skull.  Jag är dock icke den som drives av något annat än att barnen skall få det bra. Jag kan strunta i alla skadeståndskrav om pengar mm mm, jag behöver inte ens någon upprättelse, ni får gärna fortsätta kalla mig nazist om ni så gärna vill, men för Guds skull diskutera saken med prof Marc Feldman, prof Bryan Lask, eller engelska General Medical Council så får ni höra vad DE anser om MAL-BP och apatiska barnen i Sverige – gör det FÖR BARNENS SKULL !!!   Är det verkligen för mycket begärt att ni slår några enkla telefonsamtal eller skriver några mail,  jag är säker på de kommer att vara behjälpliga i ett ärende som detta alltså ny diagnostik där traditionella behandlingsmetoder icke passar, jag kan ge er kontaktuppgifter till rätt personer. Skall ni alla verkligen hålla på att ljuga som ni gjort i över tio år nu, i tio år till eller? Så tusentals ytterligare barn far illa?

Några av er ovan har försökt hjälpa mig och ett stort tack till er som redaktionen på Nordfront.se och Vavra Suk på Nya Tider, Ni har i alla fall försökt lyfta fram MAL-BP som ett existerande väl dokumenterat medicinskt övergrepp på barn som de andra sopat under mattan.  Dessutom har en radiopod hjälpt mig enormt, de ska ha ett enormt tack, enda orsaken att jag inte tackar er offentligt är att jag vill  vara försiktig, både Nya Tider och Nordfront är ju stor och starka organisationer idag  så er kan jag tacka offentligt , vill ni icke ha något tack får ni säga ifrån 🙂

http://jajj.se/skydd-mot-mal-bp-hade-gjort-samma-sakfor-att-skydda-judiska-svenska-muslimska-eller-kristna-barn/

Dr. Thomas Jackson