Kopia på email: Kallelse till svensk media att bevaka demonstration mot att Gellert Tamas får Frihetspennan av Torgny Segerstedt

Intresse delta eller skildra demo 27 nov kl 17-18 huvudentrén Göteborgs Universitet mot Gellert Tamas och svensk journalistik?
Tis 2018-10-23, 07:51

info@nyheteridag.se;
ingridcarlqvist@gmail.com;
redaktionen@newsvoice.se;
redaktion@friatider.se;
redaktion@samtiden.nu;
info@nordfront.se;
tipsa@samnytt.se;
stensatter@gmail.com;
kontakt@svegot.se

tipsa@aftonbladet.se;
tips@nyadagbladet.se;
tipsaqviberg@gmail.com;
redaktionen@tt.se;
redaktionen@expressen.se;
peter.wolodarski@dn.se;
peter.santesson@kvartal.se;
jan.ostergren@lakartidningen.se;
jan.josefsson@svt.se;
jan.helin@svt.se;
jan sjunnesson;
fredric.karen@svd.se; martin.saxlind@nordfront.se;  hanna.stjarne@svt.se;  hanna.thorsen@nrk.no;  cilla.benko@sr.se
******************************************************************************************************************
Hej,
har någon av er i alternativ media intresse av att bevaka både det som sker inför en demonstration och under själva demonstrationen?  Vänligen svara då individuellt eller ring nedan angivet nummer.
Det gäller alltså demon mot att Gellert Tamas får den s.k. Frihetspennan av Torgny Segerstedt minnesfond, i Segerstedt-salen Göteborgs universitet. Men demo-temat är också svensk journalistik vars aktörer blåste upp Tamas till något som kan kallas en rekordstor journalistisk bubbla. Gellert Tamas utmålade sig som den store hermeneutikern av apatiska barn epidemin och körde med SVT/SR:s hjälp ned hela debatten i ett dike och tusentals barns lidande och död blev resultatet.  Nu ska denne trickster få ett pris vilket kommer att förlänga lidandet.  Vi behöver en sanningskommission om saken.
Själva demon skall dock vara vid huvudentrén vid Göteborgs universitet i Vasaparken tisdag 27 november kl 17.00-18,00,  flygbladsutdelning och kaffebord, räknar med att deltagarna blir allt mellan ett par st upp till 20.
Vore rätt kul om jag stod där själv, vilket kanske är lika bra det 😊 för det är nästan så det varit även om jag fått stor hjälp av vissa av Er.
Hör av er om ni önskar mer info.
Det finns en massa MSM -viktig-pettrar hos Er som säkert tycker ni är så fina och irriterade på att jag sänder email till Nordfront och hälsar dem lika välkomna som andra. Ja, de är ett helt lagligt parti, annars hade de icke varit med här på adressatlistan, de har dessutom  släppt fram mig, liksom flera andra av Er, emedan flera av Er stöddiga större drakar har medvetet mörklagt dessa fruktansvärda barnövergrepp. Jag tror ni kommer att få betala ett visst pris för det.
Som Ni ser får alltså MSM kopia på detta- för transparensens skull – de är givetvis också välkomna.
Se gärna denna länk för info:
Denna demonstrationen riktar sin egg i första hand mot barntortyr-instigeraren Gellert Tamas men också mot svensk journalistik, svenskt kulturetablissemang, svenska advokatsamfundet och svenskt utbildningsväsende.
jajj.se
Bästa hälsningar
Thomas Jackson MD, PhD   070-5093176
Director European College of Psychiatry
Leeds/UK.