Ledare – två skilda världar

Två skilda världar

Gårdagens www.nordfront.se anklagar Expressen för att ljuga och smutskasta så personer förlorar sina arbeten. Se länk 1 och 3 nedan. Dagens www.expressen.se kontrar med att www.nordfront.se våldshotar dem.

Jajj.se tar givetvis avstånd från både lögn, smutskastning och hot om våld.   Men vilka är trovärdigast? Expressen eller Nordfront?   Det får polisutredningen visa.   Om det kan tillfredsställande styrkas att Nordfront planlagt misshandel av Expressens medarbetare torde detta vara samhällsmässigt oacceptabelt och synnerligen diskrediterande för Nordfront och domstolsprocess måste till.   Likaså torde det vara  diskrediterande för det privata aktiebolaget Expressen om de utan rimlig grund kallat på polis för att omhänderta åsiktsmotståndare. En diskreditering som torde fördubblas om det Expressen tydligt anspelar på i länk 2 nedan icke är korrekt – att Nordfront planlagt misshandel av deras journalister.

Det är dokumenterat efter emailväxling att Expressens Erik Högström och David Baas som figurerar i länk 2 nedan är lika medvetna om I.I.-barnen som någonsin Jan Helin har varit. Se rubrikerna ”Glöm ej…” och ”Veckans skvaller” på jajj.se som diskuterar I.I.-barn i Sverige.    Även om Högström och Baas icke har ljugit om Dr. Jackson som Jan Helin har gjort, de skrev nämligen som det var att Dr. Jackson gick med i Svenskarnas Parti som en protest mot barnmisshandel, så har Högström och Baas liksom Jan Helin valt att mörklägga barnövergrepp.

Länk 1.   https://www.nordfront.se/expressen-hanger-ut-nationella-kvinnor.smr

Länk 2.   http://www.expressen.se/nyheter/tre-nazister-gripna-for-hot-mot-expressen/

Länk 3.   https://www.nordfront.se/kvinnor-som-borde-hyllas.smr

2 Kommentarer på Ledare – två skilda världar

  1. Det löjliga är att nynazisterna idag har högre trovärdighet än en av de största tidningarna i sverige! När man tänker efter så kanske det är logiskt, ex-pressen har enorma resurser och kan därför pressa igenom halvsanningar och lögner. Medan nordfront inte har det och därmed måste använda sanningen som vapen. Men det är ändå ganska knäppt.

    • Tack för begåvad kommentar. Du träffar mitt i prick. En massiv mediamakt mot några med minimal mediamakt och som menar sig djupt förorättade. Vilka ska man tro? Vilka är det som svingar sanningens svärd? Här gäller det att vara neutral och objektiv. Vi lever tack och lov fortfarande i en rättstat så saken bör utredas. Det gör den bäst vad vi förstår genom att Nordfronts skribenter anmäler polisen till J.O. och Expressens journalister medverkar vid polisutredning av dem som de polisanmält.
      Redaktionen

Lämna en kommentar