Ledare – två skilda världar

Två skilda världar

Gårdagens www.nordfront.se anklagar Expressen för att ljuga och smutskasta så personer förlorar sina arbeten. Se länk 1 och 3 nedan. Dagens www.expressen.se kontrar med att www.nordfront.se våldshotar dem.

Jajj.se tar givetvis avstånd från både lögn, smutskastning och hot om våld.   Men vilka är trovärdigast? Expressen eller Nordfront?   Det får polisutredningen visa.   Om det kan tillfredsställande styrkas att Nordfront planlagt misshandel av Expressens medarbetare torde detta vara samhällsmässigt oacceptabelt och synnerligen diskrediterande för Nordfront och domstolsprocess måste till.   Likaså torde det vara  diskrediterande för det privata aktiebolaget Expressen om de utan rimlig grund kallat på polis för att omhänderta åsiktsmotståndare. En diskreditering som torde fördubblas om det Expressen tydligt anspelar på i länk 2 nedan icke är korrekt – att Nordfront planlagt misshandel av deras journalister.

Det är dokumenterat efter emailväxling att Expressens Erik Högström och David Baas som figurerar i länk 2 nedan är lika medvetna om I.I.-barnen som någonsin Jan Helin har varit. Se rubrikerna ”Glöm ej…” och ”Veckans skvaller” på jajj.se som diskuterar I.I.-barn i Sverige.    Även om Högström och Baas icke har ljugit om Dr. Jackson som Jan Helin har gjort, de skrev nämligen som det var att Dr. Jackson gick med i Svenskarnas Parti som en protest mot barnmisshandel, så har Högström och Baas liksom Jan Helin valt att mörklägga barnövergrepp.

Länk 1.   https://www.nordfront.se/expressen-hanger-ut-nationella-kvinnor.smr

Länk 2.   http://www.expressen.se/nyheter/tre-nazister-gripna-for-hot-mot-expressen/

Länk 3.   https://www.nordfront.se/kvinnor-som-borde-hyllas.smr

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.
three × five =