Mail till SVT att ändra faktafel i artikel. SVT:s Enorma Lögn. Inlägg 3. Projekt ”Står SVT vid sina ord?”

Kära vänner!

 

Läs mail inscannade nedan. Tror ni SVT svarar?  Det tror inte jag. Mot nedanstående bakgrund.

Nu ska vi se om SVT står för vad de säger. Jag ber idag i detta mail att de ska korrigera två faktafel i en artikel av stor vikt för apatiska barn epidemin i Sverige. Speciellt frågan om deras felcitat är viktig. Det är nämligen så att OM DE ÄNDRAR FELCITATET OCH SKRIVER SOM DET ÄR ALLTSÅ TVÅNGSSIMULERING så riskerar nämligen hela SVT:s korthus  av felaktig nyhetsrapportering att rasa. Tvångssimulering är nämligen ett övergrepp och OM SVT vågar ändra så citatet blir korrekt kommer hela apatiska nyhetsrapporteringen i totalt annan dager.

TY DÅ VAR DET ALLTSÅ RIKTIGT SOM  SOU 2006:49 OCH DR JACKSON HÄVDADE.

Vi vet idag:

  1. Barnen själva har sagt det är tvång.
  2. Alla läkare vet idag att det är tvång.
  3. Magasinet Filter har intervjuat barn som tvingats under fruktansvärda övergrepp och Bokförlaget Mondial redogör för åtskilliga fall av tvång i boken ”De apatiska barnen – och samhället som svek”.

 

MEN VARFÖR KRITISERADE DÅ SVT DEN STATLIGA UTREDNINGEN OCH DR JACKSON – OM SOU OCH DR JACKSON HELA TIDEN HAFT RÄTT???

TY DÅ HADE JU GELLERT TAMAS OCH SVT FEL!    OCH ORSAKADE TUSENTALS BARNS LIDANDE!!!

 

För övrigt:

Notera att jag skojar lite med SVT när jag kallar mig själv högerextremist nedan. Jag kallar mig nämligen högerextremist för att SVT till hela Sveriges befolkning år efter år kallat mig högerextremist trots att jag försökt säga att jag är en stark anhängare av parlamentarisk demokrati, är kristen högerman och menar det är det finaste och mest kärleksfulla man kan vara. Ty vi står upp för de svaga mot den djungel som socialister skapar.   Lag och ordning är väldigt högerextremt och det är de fattigas och svagas skydd här i livet. De rika kapitalisterna kan köpa sig trygghet. Det kan ej de fattiga.   SVT har också 100-tals gånger nekat mig genmäle där jag försökt förklara att jag är en klassisk konservativ. Så då är jag väl högerextremist då eftersom journalisterna säger så. Lönlöst att prata emot ty de är korkade vänsterextremister.  Att högerextrema var de enda som ville ge mig en plattform varifrån jag kunde varna för övergrepp mot barnen är jag dem evigt tacksamm för.

 

Mail sänt till SVT Kulturnyheter idag 2021-02-12, till SVT:s redaktion för kulturnyheter och SVT:s chefsjurist och SVT:s VD. Se nedan!