Margit Silbersteins angrepp på Nordiska Motståndsrörelsen

”Jag mötte den vandrande mördarbolsjevikens vålnad i Margit Silbersteins skepnad på Almedalen”.

Så hade faktiskt den den nordiska motståndsman som vänligt och fredligt gav Margit Silberstein en politisk pamflett att kika i kunnat uttrycka sig på NMR:s hemsida www.nordfront.se

Men han gjorde det icke.

Det gjorde däremot Margit Silberstein som utan ett uns av skam kallade motståndsmannen, vars enda budskap är att Sverige tillhör svenskarna och inga andra, en vålnad samtidigt som hon totalt mörklade att hon själv som judinna tillhör den ideologi som grundade marxizmen, kommunizmen, och den grymma boljevismen som mördade betydligt många fler miljoner kristna ryssar under bolsjevismens sovjetiska helvete på gator, torg, i hem, i KGB:s fängelser och GULAG än vad nationalsocialismen någonsin gjort.

Alla historiskt medvetna vet att den tyska nationalsocialismen kom  på 20-talet som en reaktion på den judiska bolsjevismens skräckvälde på 10-talet i Sovjetunionen där 20 av 22 ministrar var judar i först regeringen. Eller hur? Hitler var livrädd att de judiska bolsjevikerna skull utplåna alla tyskar, ännu mer än de gjort med kristna ryssar. Eller?  Den bolsjevikiska vålnaden dök upp i Almedalen – denna gång i Margit Silversteins skepnad. Förstår hon det själv? Eller är hon bara en nyttig idiot liksom läkemedelsbolagens representanter som föreläser för läkare ofta totalt saknar biomedicinsk utbildning eftersom de ljuger bättre om de själva icke ens förstår att de ljuger och bara är behagliga och snygga försäljningspolitrucker.

Jag brukar säga att när den judiska etniciteten tagit lika stort avstånd från kommunizm-marxizm-bolsjevism som germanerna gjort från nazism så är det ett stort steg framåt mot en bättre värld.

Lyssna nu. Jag är som konservativ politiker för både Israel och den skötsamma judiska majoriteten med diaspora i olika länder men jag har otroligt svårt för den judiska elitens (2% av judiska etniciteten) totala sanningsvrängande som i detta fall Margit Silverstein patetiska skriverier. Vad tror Ni att det frammanar, denna naiva uppmärksamhet som Bonnier gruppens agenda tidningar och svensk public service jämt och ständigt ger angreppen på svenska nationalister, för reaktion hos svenska folket?   Jo, det medför mer sympati för NMR. Och jag som konservativ politiker borde tycka att det är bra.  Varför? Jo, för att Sverige är i total brist av nationalism och svenska folket håller på grund av anarki inom politiken på att förlora sitt land till immigranter som har mångfalt större rättigheter än fattiga svenskar. Men jag tycker inte det är bra. Jag tror nämligen att lögner, vinklingar, ensidigheter och osanningar i offentliga publikationer icke är bra. Det skadar den samhällsväv av gemenskap och respekt som är ett civiliserat samhälles yttersta och yppersta signum.

Jag vet att om inte den judiska bolsjevismens agenda så starkt dominerat den judiska svenska elitens tankebanor så hade vi icke haft någon nationalsocialism i Sverige idag. Om vi hade haft 20.000 utlandsfödda istället för 2 miljoner så hade Sverige varit ett lugnt och fredligt mönstersamhälle som hade kunnat hjälpa andra nationer och fattiga betydligt bättre än idag när Sverige fullständigt fräts sönder av kulturmarxizm, massinvandring och en judisk elits propaganda som skrämmer enskilda judar betydligt mer än andra.

Jag känner en hel del mycket hyggliga judiska svenskar som på grund av omskärelsen och piskan från den judiska eliten blivit tvingade in i en religiös och sekulär judisk gemenskap som de egentligen helst önskat lämna. De hade önskat bli kristna eller europeiskt sekulära och upptagna i en större mer kärleksfull  och mindre krävande gemenskap. Men de är via omskärelsen märkta för livet och blivit lärda av sina föräldrar ”se upp för mannen på gatan för han kan döda dig när som helst”. Omskärelsebetingad paranoiditet som Silberstein uppvisar är ett av de största problemen i vår moderna värld.

Margit Silbersteins fega, samvetslösa navelskådande och oskyldigförklarande av sin egen etnicitets insatser i världshistorien får mig att fundera på att rösta på Nordiska Motståndsrörelsen vid nästa val. Inte på grund av Silbersteins artikel utan för det den illustrerar – den judiska elitens hat mot Sverige som nation och dess folk.

De som idag kallar sig nationalsocialister i Sverige är i mitt perspektiv inget annat än vanliga svenska män och kvinnor som är oerhört upprörda över att svenska gamlingar grovt vanvårdas på sjukhem, att kriminella inte straffas utan går fria och förstör livet för skötsamma människor igen och igen, att polisen inte fungerar, att hundratals språk talas i Sverige så svenskar själva inte känner igen sig i sitt eget land, att vita svenskar inte vågar gå i vissa områden av rädsla för att bli attackerade, att islam växer och svenska unga tjejer blir gruppvåldtagna dag efter dag.   Och här kommer en liten bolsjeviktjafs som Margit Silverstein och har mage att uttala sig i Sveriges största morgontidning Dagens Nyheter som styrs av andra boljseviktjafsar om att en hygglig svensk ungdom är en vålnad.   Vad tror Margit Silverstein att hennes ord skapar hos den unge skötsamme mannen. Jag kan garantera att Silverstein i sin totala avsaknad av kristen fostran och kristen livssyn icke skänkt den tanken den minsta uppmärksamhet.

Margit Silverstein, nollan Peter Wolodarski och skrothandlarfamiljen Hirschl, numera Bonniers, Göran Rosengren, Maciej Zaremba, Henry Ascher och en mängd andra elitister förstår inte vad deras omogna, falska och patetiska skriverier föder fram. De förstår det inte, de har ett reduktivt tänkande.    Skötsamma integrerade judar, som är kända för civiliserat och ambitiöst manér hade kunnat vara judiska svenskar tillsammans med oss germanska svenskar och leva i frihet och harmoni tillsammans i en vacker och trevlig del av världen. Och skapa ett samhälle tillsammans minst lika välordnat och behagligt som Schweiz.   Men istället tycks de fösa Sverige ner i en avgrund. Fy skäms era navelskådande bolsjeviker!

Elitjudarna förstör för den skötsamma svenska judiska majoriteten som redan nu är utsatta för trakasserier från muslimer. Om Silverstein, Wolodarski, Zaremba och Rosenberg m.fl. fortsätter med sin agenda så kommer de germanska svenskarna inom 30 år att vända sig mot de judiska svenskarna. Och det på goda grunder.   Det ytterst tragiska är att den judiska majoriteten i Sverige riskerar få lida på grund av judiska elitens agenda.

Jag uppmanar Marigt Silverstein att gå i en klassisk svensk söndagsskola för att få lite mognad som balans till allt sitt navelskådande.