Minister Morgan Johanssons brev till Dr Jackson maj 2006 Dnr S2005/9575/Sr

Dubbelklicka på breven så syns texten bättre

 

Det hedrar justitieminister Morgan Johansson att han i alla fall en gång gav mig stöd när det gäller apatiska barn tragedin. Läs brevet. Han hade min respekt för det.

Sedan kom SVT september 2006 med den manipulative Gellert Tamas och EPA-programmet Uppdrag granskning med sina vilda spekulationer om att visselblåsarna var högerextrema vilket medförde fortsatt barnmisshandel i något som kan komma att kallas världens kanske största medicinska skandal. Nämligen Sveriges apatiska barn epidemi där tusentals flyktingbarn  i en så kallad Malingering by Proxy situation (MAL-BP) sondsvultits till apati  på grund av att människosmugglare lurat barnläkare till att sätta magsonder på barnen så smugglarna kan svälta barnen till apati – några barn lär ha avlidit.  Allt som ett sätt att lura sig till asyl i Sverige. Vissa barn lär efter asyl bindas fast vid sängen och sondmatas inom personliga assistens-branschen.

När Gellert Tamas idéer florerade som värst så bytte Morgan Johansson sida och uttryckte stor beundran för Gellert Tamas. Nu har Morgan mitt förakt. Att en minister låter okunniga s.k. journalister utan ens journalist-utbildning (Tamas saknar utbildning, har gjort sig ett namn på att ljuga ihop saker, ungefär som Bernie Madoff, Bagdad Bob, Claas Relotius m.fl.) bestämma vilka åsikter han ska ha är ovärdigt och oseriöst en folkvald politiker.

Nedom brevet från Morgan ser ni brev från två av världens internationellt mest kända forskare på barndepressioner och medicinska barnövergrepp av s.k. MAL-BP karaktär: Läkarna och professorerna Feldman USA resp Lask UK.   Morgan hade alltså egentligen ingen alls orsak att byta ståndpunkt eller skämmas för att han uppskattade mina synpunkter. Morgan hade stolt kunnat stå bredvid två världsauktoriteter som ansåg samma sak som Morgan. Men det är klart. Om osakliga oseriösa SVT/SR alltså svensk public service ljuger, mörklägger och politiserar seriös medicinsk vetenskap och inte bara mörklägger utan t.o.m. felciterar och ljuger om samhällsfenomen så är det givetvis svårt att vara minister.

MAL-BP innebär att barnen försätts i en vårdsituation alltså en vårdroll och att läkare luras till att behandla barnen utan att barnen är sjuka vilket skapar svår stress hos barnen som om övergreppen pågår lång tid gör barnen svårt apatiska och dissocierade med svår ångest. Sondmatning är internationellt typiskt för barn i en MAL-BP situation.   MAL-BP har av SVT/SR förbjudits att ens diskuteras i Sverige. Och journalist-kåren har lydigt följt public services order.

Dessa forskare har samma åsikt som undertecknad Dr Jackson nämligen att apatiska barn epidemin är det internationellt allt mer välkända medicinska by-proxy övergreppet malingering by proxy.  Synd att Morgan litade mer på journalisten  utan utbildning – Gellert Tamas – än på världens främsta experter på barnövergrepp och barndepressioner. Han hade annars kunnat bespara barnen ett enormt lidande. Och statskassan uppemot en miljard i vårdkostnader.  Lögnhärvan runt apatiska barn som instigerades av Gellert Tamas/SVT kan nu vara under offentligt avtäckande. Konsekvenserna är oöverskådliga.