Minoriteterna som är i majoritet – på gator och torg mot svenskar

Inledningsvis. Som jag ofta säger – skyll inte på invandrarna – det är de svenska makt- och mediaoligarkerna som bär ansvaret för förräderiet mot svenska folket.

När man rör sig utanför husen, i det vi kallar samhället alltså trottoarer, tunnelbana, bussar och torg så ser jag ofta gäng av invandrare som drar runt. De är alltid i majoritet mot stackarns  ensamma svenskar, svenskar som i stort sett alltid går ensamma.    Jag förstår faktiskt mot denna bakgrund inte varför invandrare i media kallas för minoriteter.   Svenskar går i stort sett alltid ensamma.     Invandrar-ungdomar är i majoritet.

 

Speciellt stark blir kontrasten vid intressekonflikter och hotfulla situationer om ett invandrargäng bestämmer sig för att förfölja en svensk som verkar inte vilja följa invandrarnas ”regler” och visa ”respekt” – då förstoras mängden invandrare av snabbt tillskyndade invandrare och blir en ännu större majoritet emedan den stackars svensken blir ännu ensammare eftersom de eventuella svenskar som finns inom synhåll snabbt lägger benen på ryggen och förvinner för att inte bli inblandade.

Det svenska folket måste resa sig mot folkförrädarna, mot maktoligarkerna som sitter i riksdagen och mot mediaoligarkerna som sitter på redaktionerna på Gärdet eller Villagatan eller Torsgatan eller Kungsholmen.   Förtrycket tilltar och debattklimatet hårdnar. Men det svenska folket bör göra det parlamentariskt och rösta på nationella och konservativa partier.   Ett tips: försök ta avstånd från de 87% som röstar på sjuklövern. De är inte värda er gemenskap eller vänskap, och framför allt, offra er inte för dessa galna 87%-svenskar som vill förstöra ert land och ta ifrån er ert land.   Ert land är som en god hälsa – ni förstår inte vilken rikedom Ni förlorar förrän ni förlorat det.

Vi har startat ett klassiskt konservativt parti – MEDP – Media och Pensionspartiet. Det kommer att vara ett parti för alla svenskar och alla invandrare som älskar lag och ordning. Sverigedemokraterna kommer i jämförelse med oss se ut som ett extremliberalt parti.  http://jajj.se/medp-media-och-pensions-partiet/