Nationalister skyddar konvertiter

Føljande skrev jag i Avpixlat.info i dag.   Kommentaren blev dock bortredigerad och jag er numera spærrad på Avpixlad.

Jag ær medborgare i Sverige. Om någon konverterar till den kristna tron och muslimer i MITT land førføljer denna person så blir det garanterat fysiska konsekvenser før førføljarna førr eller senare.    Nu måste vi seriøsa kristna, seriøsa nationalister av alla varianter sætta førføljande muslimer, muslimer som førføljer kristna i vårt eget land på plats.

De okristna kættarna i svenska kyrkan och frikyrkan kan dra till….   Nu ær det allvar och då skall vi stræva mot (symboliskt, alltså inte i verkligheten) att rulla biskopar och frikyrkopastorer med sin menløsa, løjliga, fega, patetiska fattiga variant av kristen  tro i tjæra och fjædrar.

Vi måste bilda en grupp/organisation som skyddar muslimska konvertiter med fysiska åtgærder och nødvernsvåld enligt svensk lag mot muslimer som trakasserar konvertiter om det skulle behøvas.

Samt arbeta før moderniserad lagstiftning avseende dessa trakasserier.

Jag tror gruppen skall bestå av :
1. Trygga och sunda Sverigedemokrater i førsta hand. Men æven invandrarkristna som etablerat sig i Sverige.
Om inte gruppen ovan visar mod eller vilja så bør Nordisk Ungdom, hårdføra traditionella katoliker t.ex. polska katoliker som vet vad førtryck innebær visa førføljande muslimer vad som gæller.
3. Førhoppningsvis en del i Svenskarna Parti och SMR.
Dock lika viktigt som att skydda konvertiterna er att angripa intellektuellt och verbalt svenska journalister, femtekolonnerna, Jan Helin, SVT, m.fl. som direkt och indirekt støttar muslimer som angriper andra. Skriv gærna till impo@live.se eller ring mig Dr. Jackson så ordnar vi konstituerande møte i Stockholm så snart det ær rimligt. Mina kontaktuppgifter finner Ni på www.drjacksonsbarnefond.com

Jag er for ovrig øvertygad om at många muslimer, jag tror sækert 100.000-tals i vårt land skulle ge oss sitt stød/tysta stød.   Før øvrigt hade jag agerat på exakt samma sætt om det var kristna som førføljde føre detta kristna som konverterat till islam – men det tar jag før givet att Ni førstår.    Det handlar om att ingen får førføljas før sin tros skull!!!

mvh

tj

4 Kommentarer på Nationalister skyddar konvertiter

  1. Ävenså jag är portad pga av ett Marx-citat om judar. Du är portad för att du nämner Nordisk Ungdom, Svenskarnas Parti och Svenska Motståndsrörelsen. De är känsliga dessa Sverigedemokrater.

    • Jag hoppas det kommer ett nytt nationalkonservativt parti, sunt och med kristen kærlek och ækta interndemokrati i Sverige. Kan bli ett bra komplement till SD. Intressant att høra varfør Du tror jag blev portad, om det ær som du sæger er det skræmmande, en ækta debatt bygger på åsiktsbrytningar om inte SD-ledningen førstår detta saknar de demokratisk værdegrund. Hjælp mig gærna bygga upp http://www.jajj.se jag har bara provstartat, har inga som helst egenintressen, slogan att Jackson jagar journalister finns der bara før att visa att vi har integritet och inte bøjer oss før journalisternas piskor. F.ø. notera att kristen tro i førsta hand handlar om SANNING, inte om kærlke, det var Paulus som formulerade ”størst av allt ær kærleken” , det får han gerna sæga, Jesus Kristus talar om att Han ær Sanningen, inte kærleken. (det er han ju i och før sig också men sanningen håller han centralare vilket passar utmærkt med många nationalistiska ideologiers hørnstenar). Tack før din kommentar!
      mvh
      tj

  2. Om man ska vara noga så uppmanar kommentaren till lagbrott. Eller nära nog för att det ska vara en bedömningsfråga. Sådana kommentarer blir alltid borttagna?

Lämna en kommentar