Nu klarlagt SOU 2006:49 och Dr Jackson hade 100% rätt om apatiska barn

Nu klarlagt att SOU 2006:49 och Dr Jackson hade 100% rätt om apatiska barn – SVT och Uppdrag granskning och Gellert Tamas hade fel

Lyssna till den drygt timslånga epokgörande intervjun på engelska med professor Feldman och Dr. Jackson på radiopodden Ingrid och Conrad:

 https://www.youtube.com/watch?v=TTY2iOon7TE

 

Ja, egentligen är det uppgifter av oerhörd betydelse. Världens kanske främste forskare på sjukdomssimulering och tvångssimulering professor Marc Feldman USA säger att han är ”utterly convinced” alltså totalt övertygad om att apatiska barn epidemin i Sverige förklaras av MAL-BP alltså malingering by proxy alltså exakt det som Dr Jackson varnade för i sin artikel i Dagens Medicin 18 januari 2006 och som SOU 2006:49, en statlig utredning refererade till som en möjlig förklaring.

Barnläkare lurade. Eftersom MAL-BP innebär att barnläkare blivit lurade av vuxna asylsökare och traffickers, alltså de facto blivit skändligt lurade till att begå s.k. behandlingsövergrepp som skadat barnen, enligt Feldman vilket även Dr Jackson gång på gång påpekat, så torde detta även förklara varför svenska barnläkarföreningen haft så svårt att hantera övergreppen. Att erkänna övergreppen innebär ju massiv kritik mot dem själva.

Oerhörd skandal. Vi får se hur det hela utvecklas. Denna medicinska och mediala skandal är oerhörd eftersom SVT/SR och ett samlat kulturetablissemang har lyssnat på den ljugande och manipulerande invandraren från Ungern vid namn Gellert Tamas som med hela svenska mediakårens och kultursveriges stöd har mörklagt dessa grymma övergrepp som i vissa fall torde kunna jämställas med kommunismens gulag-läger eller nazismens koncentrationsläger.

Flyktingbarn skadade för livet enligt professor Feldman. Gellert Tamas har med svenska mediaelitens stöd som SVT/SR och Bonniers offentligt i television, radio och riksmedia kallat alla som försökt visselblåsa för främlingsfientliga, nationalsocialister, okunniga och skandalösa.   Nu visar det sig att det egentligen är helt tvärtom – det är Gellert Tamas som spritt myter och lögner och s.k. apatiska flyktingbarn har skadats för livet i den grymma processen,                                                                                                                                            

Vad är rimliga konsekvenser?       Tyvärr kommer vi inte få se några rimliga konsekvenser alls som avgångskrav mot SVT -ledningen, ställa kulturministern till svars, rättsprocesser mot barnläkare, åtal mot Gellert Tamas och hans förläggare och ansvarige utgivare.

Sanningen är helt enkelt för besk och plågsam för svenska media och journalistetablissemanget för att icke nämna det medicinska ignoranta etablissemanget som om det haft civilcourage hade kunnat distansera sig från de barnläkare som den öppet boljevikiske barnläkaren Henry Ascher och kommunisten  Anders Hjern som satte lögnerna i system på den medicinska sidan.

Det förefaller helt rimligt att diskutera huruvida förundersökning under misstanke om allmänfarlig verksamhet mot Ascher och Hjern bör inledas då dessa som rådgivare och studentboksförfattare i apatiska barn saken mörklagt övergreppen. Eller är de verkligen så pass inkompetenta och obegåvade att de icke förstått vad de egentligen har framför sig när de medicinskt bedömt barnens svåra tillstånd där de ligger livlösa, i blöjor, sondmatade, tysta – mitt framför näsan på dem.

Tyvärr är Sverige idag ett åsiktsrepressivt totalitärt samhälle där etablissemanget gör vad som helst för att mörklägga sina egna tillkortakommande och detta till vilket pris som helst t.ex. till priset av fortsatt oerhört svårt lidande för de s.k. apatiska flyktingbarnen. För de flyktingbarn som överlever, vilket i stort sett alla gjort men det finns obekräftade uppgifter om dödsfall under sjuktranpost och på intensivvårdsavdelningar, så torde de själsligt skadats för livet. Man torde på goda grunder kunna fråga sig om inte Sverige ur dessa barns perspektiv med råge överträffar den kända bokklassikern av Orwell 1984.

Ingen tar ansvar – alla tänker bara på sina egna intressen i ett Sverige där sanning är andrahandsvara och politisk korrekthet av oöverträffade dimensioner i en västerländsk demokrati är Zeitgeist och paradigm. Sverige i ett nötskal år 2017. Stormvarning torde kunna utfärdas.