Nyårsafton 2015: Polen säkrar demokratin – avvärjer det journalistiska hotet

Halleluja!   Tack gode Gud för Polens konservativa regering!

Jag läser idag Nyårsafton 2015 på SVT:s sjuka hemsida:  ”Polen inskränker pressfrihet. Polens konservativa regering tar kontroll över statliga medier, och går därmed ytterligare ett steg i auktoritär riktning. De nya reglerna innebär att finans- ministern både ska utse och sparka chefer på de statliga radio- och tv-företagen. Enligt die Zeit får de berörda medierna på sikt också ”nationella uppdrag” i syfte att stärka publikens ”patriotiska hållning”. EU har uttryckt oro över förändringen samtidigt som rättighetsgrupper har fördömt den nya lagstiftningen som an- togs med bred majoritet i parlamentet.”

Den polska regeringen gör härmed livet surt för lögnjournalister, anarko-journalister, parasitjournalister, barnplågarjournalister, äckeljournalister, alkoholiserade och knarkande journalister, journalistidioter och dessa mycket mycket sjuka miljöer i vilka den här journalistohyran växer och frodas i, nämligen den röda KMER-zonen. KMER-Z  betyder kulturmarxiztisk och extremröd zon alltså denna ytterligt perversa ljugarfrossarzon varifrån de totalitärpsykotiska antidemokratiska journalisterna försöker kasta lögner på oss det arbetande folket via sina löjliga sändningar och publikationer varje dag.

Det är de här råttorna till journalister som den konservativa regeringen i Polen, tack och lov för polska regeringen, vill lära lite hyfs så dessa råttor till lögnlangarjournalister börjar göra annat än ljuga och ödelägga våra livsmiljöer.

Vi måste helt enkelt få en liknande utveckling i Sverige.

Svenska mediahäxor:

Till valet 2018 måste vi rösta på SD och partier till höger om SD så kan vi påbörja en riksdagstillsatt Sanningskommission för att ställa de värsta kulturmarxizterna som Eva Hamilton:   SVT mediahäxa Kristina Jutterström:   SVT mediahäxa, Nils Hanson, Eva Beckman:   SVT mediahäxa, Gellert Tamas såklart, Ove Joanson, KG Bergström, Mats Svegfors m.fl.m.fl inför en saklig rättsprocess. Varför har de ljugit om sjukskrivningsfusk, mörklagt tortyrövergrepp s.k. MabP på apatiska barn, ljuger om ålder på s.k. ensamkommande barn, mörklägger bristen på uppfostran i våra skolor, mörklägger om åldringar som svälter i Sverige.  Kort sagt, skitstövlarna till journalister skall icke komma undan – det är ett demokratiskt minimikrav.

Vi svenskar skall nu tacka vår Herre Kristus och Maria, svenska hedningar får gärna tacka Oden och andra asa-gudar, och helt sekulära svenskar får tacka sin lyckliga stjärna – för Polen – detta underbara land med sina 40 miljoner katolska invånare som inom fem år har fått högre levnadsstandard än det nuvarande U-landet Sverige, och fått en industri som swischat förbi Sverige så det sjunger om det och som ger trygghet och harmoni åt sina äldre.   Kan något liknande ske i det gamla anarkistiska landet Sverige – vi får se – det kanske är så att svenskarna inte ens förtjänar att få det bättre. Personligen hoppas jag på en delning av Sverige i två olika länder. Ett traditionellt Sverige och ett mångkulturellt land som inte skall få heta Sverige. Namnförslag? Jo, ett – Anarkia – landet där ambulanspersonal som skall rädda liv dagligen trakasseras, hotas, bespottas och skräms iväg av mobbande monstergrupper av svin.